KAROKUL i Per Olav Sørensens musikal «Ta meg med»

KAROKUL var med i Per Olav Sørensens musikal «Ta meg med» sammen med kjente skuespillere som Frank Kjosås, Haddy Njie og Kjersti Elvik.

Karoline Krøvel Midtbø alias KAROKUL sammen med Haddy Njie, Frank Kjosås, Kjersti Elvik og Marion Ravn i Per Olav Sørensens musikal «Ta meg med»

KAROKUL i Per Olav Sørensens musikal «Ta meg med»

«Ta meg med». KAROKUL i «Ta meg med». KAROKUL spilte i den norske filmmusikalen basert på låter av Jan Eggum og Halfdan Sivertsen «Ta meg med». I filmen så spilte hun datteren til Magnus Grønneberg som til vanlig er vokalist i bandet CC Cowboys.

 – Det var veldig gøy å få være med i en ordentlig film. Det var regissør Per Olav Sørensen som spurte meg om jeg ville blir med i filmen. Han så meg da jeg var tante Sofie i skuespillet om Kardemommeby som vi hadde på skolen, sier KAROKUL.

Filmen ble spilt inn i en bakgård på Kampen i Oslo, og KAROKUL måtte ofte være på settet, som det heter, til langt på natt. En kveld holdt det på helt til kl 0300 om natten.

Trailer til «Ta meg med»

– Alle skuespillerne var veldig greie og snille med meg. Jeg var det eneste barnet som var med i filmen, sier KAROKUL.

KAROKULs YouTube-video som forteller om da hun var med i musicalen «Ta meg med».
KAROKUL var med i Per Olav Sørensens musikal Ta Meg Med sammen med kjente skuespillere som Haddy Njie, Kjersti Elvik og Frank Kjosås.

Link til traileren (som lå i Aftenposten) til filmen
Link til KAROKUL som Lille Marion i Marion Ravns musikkvideo «Better than this».

KAROKUL synger som «Tante Sofie» på Bekkelaget skole 2013

https://www.youtube.com/watch?v=wf_pFIgjO0E
Her spiller KAROKUL / Karoline Krøvel Midtbø «Tante Sofie» og blir plukket ut til være med i Per Olav Sørensens «Ta meg med»