KAROKUL i Per Olav Sørensens musikal “Ta meg med”

Karoline Krøvel Midtbø alias KAROKUL sammen med Haddy Njie, Frank Kjosås, Kjersti Elvik og Marion Ravn i Per Olav Sørensens musikal “Ta meg med”

KAROKUL i Per Olav Sørensens musikal “Ta meg med”

“Ta meg med”. KAROKUL i “Ta meg med”. KAROKUL spilte i den norske filmmusikalen basert på låter av Jan Eggum og Halfdan Sivertsen “Ta meg med”. I filmen så spilte hun datteren til Magnus Grønneberg som til vanlig er vokalist i bandet CC Cowboys.

 – Det var veldig gøy å få være med i en ordentlig film. Det var regissør Per Olav Sørensen som spurte meg om jeg ville blir med i filmen. Han så meg da jeg var tante Sofie i skuespillet om Kardemommeby som vi hadde på skolen, sier KAROKUL.

Filmen ble spilt inn i en bakgård på Kampen i Oslo, og KAROKUL måtte ofte være på settet, som det heter, til langt på natt. En kveld holdt det på helt til kl 0300 om natten.

Trailer til “Ta meg med”

– Alle skuespillerne var veldig greie og snille med meg. Jeg var det eneste barnet som var med i filmen, sier KAROKUL.

KAROKULs YouTube-video som forteller om da hun var med i musicalen “Ta meg med”.
KAROKUL var med i Per Olav Sørensens musikal Ta Meg Med sammen med kjente skuespillere som Haddy Njie, Kjersti Elvik og Frank Kjosås.

Link til traileren (som lå i Aftenposten) til filmen
Link til KAROKUL som Lille Marion i Marion Ravns musikkvideo “Better than this”.

KAROKUL synger som “Tante Sofie” på Bekkelaget skole 2013

Her spiller KAROKUL / Karoline Krøvel Midtbø “Tante Sofie” og blir plukket ut til være med i Per Olav Sørensens “Ta meg med”