KAROKUL i Fjällbacka

Karoline på tur i Fjällbacka
KAROKUL på tur i vakre Fjällbacka

KAROKUL i Fjällbacka

Hytta til Karoline ligger ikke i selve Fjällbacka, men noen minutter med bil utenfor. Siden det ikke er noen restauranter akkurat der som hytta ligger så tar KAROKUL og familien hennes ofte seg en tur inn til byen for å kjøpe en is, spise middag eller bare gå seg en tur i gatene.

KAROKUL og Karma i Sverige
Karma er alltid glad for å få seg en tur.

Fjällbacka er en fantastisk vakker by, kanskje en av de aller fineste på hele den svenske vest-kysten.

Om du ikke er så kjent der men har lyst til å besøke vest-kysten, så kan du ta av fra hovedveien inn til Grebbestad og så kjøre kystveien ned til Smøgen. Da kan du besøke både Grebbestad, Fjällbacka, Hamburgsund, Bovallstrand, Hunnebostrand, Smøgen og Kungshamn.

Linker til flere poster med Karoline i Sverige.

Amazing Scandinavian summer.

Link til poster med KARMA i Sverige.

Karma the dog wearing sunglasses.