Karma fotomodell

Karma in the sun wearing sunglasses

Karma fotomodell

Karma fotomodell. Jeg liker godt å bli tatt bilde av, eller gjør jeg egentlig det? Jeg liker mat, og etter et foto eller to så får jeg en godbit. Jeg har jo ikke så mye å drive med i løpet av dagen, og mat er min eneste glede nesten, så det er klart at jeg ligger stille og lar meg fotografere. Hvem ville ikke gjort det. Av og til får jeg til og med en pølsebit.

Karma with sunglasses
Sitter her og venter på pølsebiten.

Karma elsker mat

Som alle andre hunder jeg kjenner så elsker jeg mat. Jeg får alt for lite av det, og jeg gjør nærmest hva som helst for en ekstra godbit. Jeg tar alle de fire triksene jeg kan. Jeg gir labb, legger meg, setter meg og går på plass. Gjerne alt på en gang i håp om å oppnå noe. Stort sett får jeg bare beskjed om å slutte å mase.

Jeg poserer overalt. Her foran Ekebergrestauranten med Oslo i bakgrunnen.

Flere poster om KARMA

Her ser du flere innlegg om Karma the dog.

Karma the dog of the house.