KAROKUL TIL LONDON MED DISNEY

ANNONSE: KAROKUL ble som eneste influencer i Norge invitert til London av Disney for å besøke Dalmantinerveien 101.

KAROKUL besøker Dalmantinerveien 101

KAROKUL TIL LONDON MED DISNEY

KAROKUL TIL LONDON MED DISNEY. KAROKUL ble som eneste influencer fra Norge invitert av Disney til å besøke Dalamantinerveien 101 i Camden i London.

I Dalmantinerveien 101 bor det dalmantinere

101 Dalmatinerveien utspiller seg i 2000-tallets London og er inspirert av Dodie Smiths bok fra 1956 og Disneys klassiske film 101 Dalmatinere – Sjarmør i pels fra 1961.

DALMANTINERVEIEN 101

Dalmantinerveien 101 er en TV-serie som du finner på Disney-channel. Serien utspiller seg i 2000-tallets London og er inspirert av Dodie Smiths bok fra 1956 og Disneys klassiske film 101 Dalmantinere – Sjarmør i pels fra 1961.

Dette sier Disney selv om serien.

“Den nye fargerike TV-serien introduserer en ny generasjon barn for den festlige, prikkete verden av dalmatinere, og de får følge de eldre søsknene Dolly og Dylan, deres mamma Delilah og pappa Doug, og 97 småsøsken når de begir seg ut på eventyr i storbyen. Valpene får erfare hvordan det er å vokse opp og finne sin plass i den mest bråkete, rotete og lodne bonusfamilien som noensinne har finnes!”

KAROKUL med dalmantiner-tattoo og glitterneglelakk

INFLUENCERE FRA HELE VERDEN

KAROKUL hadde en fantastisk dag sammen med influencere fra hele Europa som var invitert for å besøke Dalmantinerveien 101. Hun fikk lage Dalmantiner-kunst på store tavler, lære å tegne dalmantinere av tegnerne som jobbet med den ekte filmen og ikke minst fikk alle møte ekte små damlantiner-valper. Aller mest stas var det nok å designe sitt eget skateboard!

IZA OG ELLE MED MILLIONER AV FØLGERE!

Iza og Elle er også på besøk i Dalmantinerveien 101
KAROKUL med dalmantinerører
En av de morsomste aktivitetene i Dalmantinerveien 101 var å designe sitt eget skateboard.
101 Dalmatian Street Theme Song