KAROKUL Disney-video er ute!

Disney-video
ANNONSE: KAROKUL ble invitert av Disney til London.

KAROKUL Disney-video er ute!

“The Walt Disney Company er et av verdens største medie- og underholdningskonsern. Det ble grunnlagt som et animasjonsstudio i 1923 av Walt Disney og hans bror Roy Oliver Disney. Det er i dag USAs nest største mediekonsern.” Dette kan man lese på Wikipedia om man googler Disney. Karokul var den eneste influenceren fra Norge som ble invitert til London for å promotere den siste filmen om 101 Dalmantinere.

Karokuls Disney-video er publisert!

KAROKUL Disney-video er ute!
Endelig er KAROKULs video fra London ute. Sjekk KAROKUL på Youtube eller se video her:

KAROKUL in London, invited by Disney

Her kan du lese mer om KAROKULs London-tur.

Link til Dalmantinerveien 101.