Er du KAROKULs største fan?

KAROKUL setter stor pris på alle sine seere og følgere! Det er på grunn av dere at hun holder på med YouTube, og det er på grunn av alle de veldig hyggelige tilbakemeldingene som hun får at hun fortsetter med YouTube og TikTok.

Det er veldig mange som sender meldinger og prøver å ringe til KAROKUL. Faktisk så er det mange hver eneste dag! Det er hyggelig. Men, Karoline kan ikke snakke med alle, og hun kan ikke følge alle på TikTok og Instagram heller 🙂

KAROKUL vil ha noen meet-ups snart og da kan du komme dit og hilse på henne. Det er bare å følge med her og på KAROKULs Instagram så kommer det melding der om når og hvor.

Igjen, KAROKUL er veldig glad for alle fans og alle som følger henne – også selv om hun ikke kan snakke med deg i telefonen eller følge deg i dine kanaler.

KAROKUL