Fake KAROKUL?

KAROKULs Ringer-dere-video er ute. Du kan se den her.

Fake KAROKUL?

KAROKUL ringer fans!

I sin forrige video ringer KAROKUL til seerne. Men, det viste seg at hun ikke var alene om å ringe til KAROKULs fans. Da hun ringte rundt var det flere som sa at de de hadde blitt oppringt før av noen som utga seg for være KAROKUL! Flere skrev også i kommentarfeltet på Instagram at de hadde blitt oppringt av noen som sa at de var KAROKUL. Det er ikke greit å ringe rundt og lure folk på den måten. Mange var veldig lei seg fordi de hadde gledet seg til å bli oppringt av KAROKUL, og så viste det seg å være noen andre.

Video er ute

“Ringer dere”-video er ute i alle fall og den er allerede sett over 41 000 ganger på 2 dager. Det ser ut som det kan bli ny rekord. Den mest sette KAROKUL-videoen er sett over 250 000 ganger, men den har lagt ute i over ett år. “Ringer dere”-videoen var en svært etterspurt video og mange har allerede begynt å glede seg til neste ringe-video.