KAROKULs mest sette YouTube-video

Visste du at KAROKULs mest sette YouTube-video er sett snart 300 000 ganger. Men skulle tro at det var en av videoene som hun har filmet sammen med eMMa, altså Emma Gundersen, søsteren til Marcus og Martinus, men det er det ikke.

Denne filmen har foreløbig seer-rekorden på KAROKULs YouTube-kanal

eMMa Gundersen, søsteren til Marcus og Martinus

Visste du at KAROKULs mest sette YouTube-video er sett snart 300 000 ganger. Du trodde kanskje at det var en av videoene som hun har filmet sammen med eMMa, altså Emma Gundersen, søsteren til Marcus og Martinus? Begge filmene KAROKUL har laget sammen med eMMa har høye seertall, men det er denne filmen som KAROKUL lagde i februar 2018 på hytta i Sverige som pr nå har det høyeste seertallet.

KAROKULs mest sette
YouTube-video er sett hele 274 000 ganger!

Humor-videoer

KAROKULs seere liker aller best humor-videoene som hun lager. Det svarer de igjen og igjen når hun lager markedsundersøkelser på Instagram Story. Denne videoen som heter Dumme Ting Folk Sier er veldig populær, og det er nok fordi mange kjenner seg igjen i temaet som KAROKUL tar opp.

KAROKULs mest sette film på YouTube er sett nesten 300 000 ganger og har over 5000 likes!