KAROKULs SHOPPENETT

KAROKUL på Aker Brygge med shopping-nettet sitt

KAROKULs SHOPPENETT

KAROKULs shoppingnett er til salgs her på KAROKUL.COM.

Følg denne linken til nettbutikken til KAROKUL.

KUN 199 kr

Nettet koster 199 kr og er i veldig bra kvalitet. Det er i kraftig og solid stoff, og det har en fin lomme inni som du kan ha små ting som mobil og lommebok liggende i. Det er praktisk for da ligger de ikke på bunnen av nettet når du skal ha de.
(I tillegg til nettet så koster frakten 50 kr, slik at totalprisen blir 249 kr.)

KAROKUL

KAROKUL på Aker Brygge med shopping-nettet

Følg denne linken til nettbutikken til KAROKUL.

HANDLENETT

Dette nettet er også fint når du skal handle mat, eller hva som helst egentlig. Ta de med deg i butikken så slipper du å kjøpe plastikkpose hver gang.

TO TYPER NETT

Det er to typer nett; et som det bare står KAROKUL på. Det er det klassiske nettet, og et som det står «-Jeg er en kaktus» på i tillegg til KAROKUL. Dette nettet er i produksjon og kommer i midten av juni.

Følg denne linken til nettbutikken til KAROKUL.

VIPPS

Betalingsløsningen vi bruker er VIPPS. Det betyr at du må ha VIPPS på telefonen din for å kunne betale nettet. VIPPS er snart på plass og da vil du kunne kjøpe nettet her på KAROKUL.COM. Når det er klart så vil KAROKUL si fra på Instastory; følg med.

HVOR LANG TID TAR DET FØR JEG FÅR NETTET MITT?

Fra du har bestilt og betalt tar det ca 3-4 dager før du har nettet. Om du har plass i postkassen så kommer det direkte dit, om ikke så får du en hentelapp fra postkontoret der du bor.

Praktisk innvendig lomme

KAN JEG OMBESTEMME MEG OG FÅ IGJEN PENGENE?

Om du har kjøpt nettet så kan du ikke ombestemme deg. Vi returnerer ikke. Om du ikke likte nettet likevel, så kan du feks gi det bort til noen som da ikke behøver å kjøpe pose i butikken når de handler hver gang. De fleste trenger det. Se kjøpsbetingelser her.

UTSOLGT?

Vi har ikke veldig mange nett, så det kan bli utsolgt. Da sier vi fra neste gang vi bestiller nye. Du kan ikke kjøpe i nettbutikken om det er tomt på lageret (Om det likevel skulle skje så får du pengene tilbake.)

Rebecca med KAROKUL shopping-nett

Følg denne linken til nettbutikken til KAROKUL.

KAROKUL håper du blir fornøyd med ditt KAROKUL-nett og at du bruker det mye! Ta gjerne bilde av deg selv med nettet og tag det med #karokulshoppingnett