Hopp til innholdet

KAROKUL til Dyreparken i Kristiansand

  • av
KAROKUL skal til Kristiansand fra 28.-30. juni 2019. Hun skal bo på Dyreparken Hotell og det blir MeetUp lørdag 29. juni kl. 11 utenfor Dyreparken Hotell.

KAROKUL gleder seg til hun skal til Dyreparken i Kristiansand!

Annonse. KAROKUL til Dyreparken i Kristiansand. 28. -30. juni skal KAROKUL besøke Dyreparken i Kristiansand sammen med sin kusine Elea, og mamma og pappa. Det kan hende at Karma the Dog også blir med.

139 ulike dyrearter!

KAROKUL gleder seg til å se på alle dyrene i parken. Visste du at det er 139 ulike dyrearter i Dyreparken? Det er både husdyr og utrydningstruede dyreparter der, og Dyreparken tar godt vare på alle. Her er det både ulv, elg, jerv og gaupe, sau, gris, ponnier og høns, og tigrer, gaparder, løver og slanger. Noen kan klappes og andre bør som du skjønner betraktes på god avstand.

Link til Dyreparkens dyreoversikt.

KAROKUL til Dyreparken i Kristiansand
En søt sibirsk tiger som KAROKUL skal besøke i Dyreparken i Kristiansand. Visste du at den kan hoppe 5 meter? Dyreparken tar godt vare på disse vakre utrydningstruede dyrene. Mange jakter på sibirsk tiger selv om det ikke er lov.

Badelandet i Dyreparken

KAROKUL skal selvfølgelig også ta en tur i Badeland om det er fint vær, og det er det jo stort sett på sørlandet. I Dyreparken så er det badeland både ute og inne, og det er kjempestort med mange kule aktiviteter, både bølgebasseng, klatrefjell, boblebasseng og sklier.

Akkurat denne helgen som KAROKUL skal til Dyreparken så er det også Badefestival i Badeland.

Se programmet for Badefestivalen her.

Dyreparken Hotell

KAROKUL og familien skal bo på Dyreparken hotell når de besøker dyreparken i slutten av juni. Se link til hotellet her. Dyreparken Hotell er et familie-hotell hvor du også kan ha med deg ditt eget dyr. Alle rommene har dyrenavn, som f.eks. Sjakalhulen, Girafftoppen og Elefantkottet. Lurer på hvilket rom KAROKUL skal bo på?

KAROKUL til Dyreparken i Kristiansand
Dyreparken Hotell er et kjempefint hotell som KAROKUL har bodd på tidligere. Det ligger rett ved Dyreparken.

MeetUp utenfor Dyreparken Hotell

Har du lyst til å treffe KAROKUL denne helgen? KAROKUL vil ha et kort MeetUp utenfor Dyreparken Hotell kl. 11 den 29. juni. Da kan du hilse på KAROKUL og kanskje ta et bilde sammen med henne? KAROKUL skal gå rundt i parken både lørdag og søndag, så du kan være heldig å treffe på henne der også.

KAROKUL til Dyreparken i Kristiansand
KAROKUL skal bo på Dyreparken Hotell fra 28.-30. juni.

Tante Sofie

KAROKUL skal være i Dyreparken både lørdag 29. og søndag 30. juni og hun skal nok også en tur innom Kardemomme by. Visste du at KAROKUL har spil tante Sofie i et skuespill på skolen? Dette var da hun gikk i 3. klasse på Bekkelaget Skole. Se link her til filmen.

KAROKUL YouTube og TikTok

Du kan følge KAROKUL på hennes reise i Dyreparken. Hun kommer helt sikkert til å lage TikTok-filmer når hun er i Dyreparken, og hun vil legge ut Instagram-stories derfra. Etter at hun har vært der så vil hun lage en egen YouTube-video om sitt besøk i Dyreparken. Det er bare å glede seg!

En gepard-familie med en gepard-mamma, eller muligens en pappa, og to gepard-unger. Historiens aller første gepard-fødsel i Norge skjedde våren 2016, da Kimani fødte et kull på fem unger, fire av dem overlevde. Er dette Kimani mon tro? Visste du forresten at geparden er en katt?

Dyreparken i Kristiansand.

KAROKUL og Elea har nedtelling til de skal til dyreparken. For de som følger Elea på Instagram og TikTok så vet dere at hun også elsker dyr. Hun har både hunder, katter, kaniner og hester. Det blir flott å ha med seg en skikkelig dyreekspert på turen.

Link til Dyreparken i Kristiansand.