Ønsker du deg også hund?

Vil du også ha hund?

Ønsker du deg også hund?

Ønsker du deg også hund? Jeg, KARMA, er KAROKULs hund, og som du sikkert vet så har jeg akkurat fylt 5 år. Jeg liker å slappe av, og jeg gjør det ganske mye. Faktisk sover jeg store deler av døgnet. Men jeg må ut mange ganger om dagen.

Den perfekte hund

Jeg har hørt at det har blitt sagt her i huset at om jeg hadde lært meg å gå på do på, ja du vet, menneskedoen, det er den jeg iblant drikker vann av, så hadde jeg vært den perfekte hund. Men det er jeg ikke altså. Jeg må ut. Ut for å gjøre mitt fornødne som det heter. (Se fremmedordforklaring på slutten av teksten)

Karma er en fin hund
KARMA, meg altså, er den nesten perfekte hund. Jeg må ut for å tisse.

Liker du å gå tur?

Det er ikke KAROKUL som er aller flinkest å gå tur med meg. Det er det pappaen til KAROKUL som er. KAROKUL går en tur med meg når hun kommer hjem fra skolen, og ellers så er det stort sett pappaen og mammaen til KAROKUL som lufter meg. Å lufte i denne sammenhengen betyr da å ta seg en tur slik at jeg både får beveget meg og får gått på do.

KAROKUL var så liten da hun fikk meg. Jeg var ganske liten jeg og.

Tur før du går på skolen?

Om du har lyst på hund, og foreldrene dine sier det er greit om du går tur hver dag, så må du tenke deg nøye om om du virkelig vil det. De fleste barn er ikke så veldig glad i å lufte hunder, og hvis foreldrene dine ikke er glad i å gå tur heller så er det ingen vits i å skaffe seg hund.

Og, om du faktisk har slike foreldre som faktisk mener at du må gå tur før du går på skolen, så må du belage deg på at du må stå opp mye tidligere enn før.

Alle like å kose med søte hunder, men veldig få liker å gå tur i regn og vind hver dag, tre til fire ganger om dagen.

Link til Norsk Kennel Klubs tips til nye valpeeiere.

Link til Karma som soler seg.

Karmas Fremmedord

Fornødne: En penere måte å si bæsj på.