Topp for KAROKUL i Dyreparken Kristiansand

KAROKUL og Elea Johanne filmer ivrig de flotte dyrene på sin vei gjennom parken.
YouTube-video fra KAROKUL er på gang.

KAROKUL og Elea Johanne i dyreparken

Annonse. Topp for KAROKUL i Dyreparken Kristiansand. KAROKUL og Elea Johanne koste seg i Dyreparken i tre hele dager i strekk. De rakk å se alle de flotte dyrene, de var med på Morgenvandring med mating av dyrene på søndagsmorgen kl 8, og de var i badeland to dager og prøvde alle skliene og hinderløypa der. De reiste på Nilen i tømmerrenna, og de besøkte Kardemommeby, Kjuttaviga og Spøkelseshuset.

Link Morgenvandring
Her kan du bestille billetter til Dyreparken.

KAROKULs YouTube-video fra Dyreparken med MeetUp, Badeland og masse dyr!

KAROKULs YouTube-video fra besøket i Dyreparken

Mer enn smokke-levering

Du har kanskje vært i Dyreparken da du var liten og levert smokken din til Kaptein Sabeltann? Det er du ikke alene om i så fall. Det ligger tusenvis av smokker i Sabeltanns hule, og det er utallige småbarn igjen i Norge som enda vurderer å levere smokken. Men, Dyreparken er langt mer enn et must for smokke-levering og besøk hos Tante Sofie. Det er også en spennende opplevelse for deg som er ferdig med smokken for lengst.

Sebraene har store fine områder å boltre seg på i Dyreparken i Kristiansand

Dyrene i dyreparken

Det er dyrene i dyreparken som sammen med Nilen og Badeland kanskje er det mest spennende for deg som er mellom 9 og 15 år. KAROKUL og Elea likte veldig godt å gå rundt og se på dyrene og de besøkte både Afrika og Asia flere ganger. De var også lenge inne i Manyatta (Barnas Afrikanske landsby) og så på grisene og geitene der.

Utsikten fra rommet på Dyreparken Hotell

Dyreparken Hotell

Topp for KAROKUL i Dyreparken Kristiansand. KAROKUL og familien bodde på Dyreparken hotell som ligger rett ved hovedinngangen til Dyreparken. Mange av rommene har flott utsikt, hotellet er nyoppusset og maten er god.

I Spøkelseshuset får du oppleve Kaptein Sabeltanns skute fra innsiden.
Ikke gå inn om du er redd for trange rom og gulv som beveger seg.

Spøkelseshuset

Spøkelseshuset i Dyreparken er en opplevelse som passer for både voksne og barn, og ta gjerne med deg mamma eller pappa inn dit. De synes garantert det er ganske ekkelt å gå gjennom mørke trange ganger og de blir svimle av gulv som er skeive og som beveger seg rundt.Det er litt ekkelt å se på døde rotter i Sabeltann-skipet, og du må prøve å gå planken til slutt! Der venter en overaskelse som er litt morsom og uventet.

KAROKUL og Elea Johanne har sunget Kardemommeby-sanger fra de var små.
Nå er de 15 og 12 år, men de måtte en tur innom trivelige Kardemommeby.

Kardemommeby

Kardemommeby en et fantastisk sted for de minste barna, men her likte KAROKUL og Elea Johanne seg godt i år også, selv om de nå er 15 og 12 år. De fleste barn i Norge har vel et forhold til Kardemommeby og Hakkebakkeskogen, og det blir en liten nostalgi-tripp også for de større barna å besøke Kardemmomeby. Visste du at KAROKUL startet sin karriere som tante Sofie i en skoleoppsetning på Bekkelaget skole?

Les mer om det her. Link til KAROKUL som tante Sofie.

Link til KAROKUL på Nilen. Film fra Tømmerrenna med hele familien.

Wienerbrød i Kardemommeby

Om du ikke har lyst til å kjøre med Kardemomme-trikken og høre den tur-etter-tur entusiastiske “Vi kjører rute hvert kvarter, og her er plass til mange fler” -sangen, så sett deg ned og slapp av med et wienerbrød. Wienerbrødet her er det beste vi har smakt!

KAROKUL og Elea Johanne koste seg i badeland i to dager.
Denne hinderløypa var veldig morsom for både voksne og barn.

Badeland

KAROKUL og Elea visste ikke at det var et så stort og fint badeland i Dyreparken, og det visste kanskje ikke du heller? Badelandet er kjempestort, har mange ulike sklier og basseng, og det er også strender der slik at du kan bade i det vannet som ikke er et basseng men et ordentlig naturlig ferskvann.

Badeland har også en lang og oppvarmet løype med “sterk strøm” slik at du kan flyte rundt og rundt der. Pass opp for den store bølgen bare! Den kommer når du minst aner det. Badelandet er godt utstyrt med veldig mange solsenger, slik at mamma og pappa kan ta seg en velfortjent hvil etter alle opplevelsene mens du bader.

Elea Johanne, Anne Kathrine og KAROKUL / Karoline.

Alle foto er av KAROKUL PR ved Anne Kathrine og Dag Arne.

TikTok for Dyreparken Kristiansand

KAROKUL TikTok Dyreparken i Kristiansand

Instagram Dyreparken

En av Instagram-postene som KAROKUL la ut for Dyreparken.
Over 7000 likes og over 40 000 eksponeringer/views.