KAROKUL nominert i to kategorier i GULLSNUTTEN 2019!

KAROKUL nominert til årets forbilde og årets stjerneskudd i GULLSNUTTEN 2019!

KAROKUL er nominert som både årets stjerneskudd og årets forbilde i årets Gullsnutten som arrangeres av NRKP3 og YouTube-nettverket Nordic Screens.

Fra 8000 til 48 000

-Jeg takker alle følgerne mine som har stemt på meg, sier Karoline Krøvel Midtbø. Det var skikkelig gøy å bli nominert, og å bli nominert i to klasser er helt fantastisk.

K
AROKUL har økt fra 8 000 til 48 000 abonnenter siden forrige gang Gullsnutten ble arrangert (april 2018)

-Jeg spurte om følgerne mine kunne nominere meg i årets stjerneskudd, og det har de gjort, men at jeg også er blitt nominert av de til årets forbilde er bare skikkelig rørende, avslutter KAROKUL.

Prisutdelingen sendes direkte på NRK3

Selve prisutdelingen skal i år være på Gjøvik torsdag 15. august kl. 19.30 og vil bli sendt direkte på NRK3 og i NRK TV.

Link til NRK om Gullsnutten 2019

Flere kategorier

Det er flere YouTubere som i år er nominert i flere kategorier.
(faksimile NRK)

Årets morsomste: NellieThaleTot, Murdrocks, og Agnetesh

Årets gamer: KattekrypRandulle, High Ground og RobTheSir.

Årets livsstil: Eveline Karlsen,  Dennis VareideMina Jacobsen og Funkygine.

Årets video: «Hvorfor jeg bytta vgs» – Eplekakefrida«Nå er det nok, Sophie Elise!» – Kristin Gjelsvik«Rar» – Murdrocks og «Paradise Hotel Disstrack» – Agnetesh.

Årets serie: «Lørdagskos» – Murdrocks«Veien til drømmesetupet» – Markuz Life«Under dyna» – Nellie og «Forsvinningsfredag» – Sara Høydahl.

Årets musikkvideo: «Paradise Hotel Disstrack» – Agnetesh«Generation 2.0» – Joakim Kleven«Agnetesh Disstrack» – Murdrocksog «Agnetesh Disstrack (40 000 Spesial)» – Agnetesh.

Årets stjerneskudd: KarokulMina JacobsenHigh Ground og ThaleTot.

Årets forbilde: Mina JacobsenKarokulHanna-Martine og High Grounddenne kategorien er det årets Gullsnutten-nominerte som som skal stemme frem vinneren.

KAROKUL HÅR
KAROKUL, Karoline Krøvel Midtbø, nominert i to kategorier i årets Gullsnutten-kåring.Annonse:

Bli blogger med eget domene med webpakke. Webhotell med wordpress klar til bruk fra 63/mnd .NO domenenavn gratis inkludert første år. Vi hjelper deg igang:)