KAROKUL i Regents Park London

Rebecca Krøvel, Kristina Krøvel og Karoline Krøvel Midtbø / KAROKUL i Regents Park i London

KAROKUL i Regents Park London

KAROKUL, Rebecca, Kristina og Anne Kathrine var på besøk i den verdensberømte hagen eller parken Regents Park sist de var i London. Det er er kjempestor park med både utendørs teater, flere kafeer og mulighet for å leie trøbåter på “Boating Lake”. Regents Park er bare en av åtte kongelige parker som finnes i denne fine byen, og parken grenser til bydelene Marylebone, Fitzrovia, Camden, Primrose Hill og Lisson Grove. Kristina bor i Marylebone som grenser til Oxford Street som sikkert mange kjenner til. Det er som Karl Johan i Oslo.

KAROKUL i London
Outfit
Bluse fra Zara
Jeans fra Cubus

Graduation

KAROKUL var i London i august da hennes søster Kristina hadde Graduation på studiet sitt i internasjonal markedsføring. Det betyr at hun avsluttet et 4 år langt studie og tok master-grad. Det er mange som studerer i Norge og noen studerer noen år i utlandet. Kristina har studert både i København og i London, og nå i august var hun altså ferdig.

KAROKUL i Queen Mary’s Rose Gardens.

Link til den verdensberømte rose-hagen Queen Mary’s Rose Gardens

Link til KAROKUL i London med Disney.