KAROKUL Første skoledag 10G

KAROKUL Første skoledag

KAROKUL Første skoledag 10G. KAROKUL har hatt en fin sommer, og ville nok helst hatt ferie noen uker til, men gledet seg også litt til å begynne på skolen igjen.

KAROKUL klar for 10G.

Antrekk

Det er rart med det, selv om man skal møte de samme folka som man har gått på skole med i mange år, så vil man fremdeles være litt fin første dagen. KAROKUL hadde på seg en grønn topp fra Bik Bok. Den er noen år gammel, men har tydeligvis vært av god kvalitet, for den er like fin enda. Jakken er fra Juicy Couture, og er ganske dyr, men detter merket holder seg godt i vask og bevarer fasongen godt i lang tid. Smykket har vært sommerens favoritt og er fra H&M.

Jakken er kjøpt på Cortezzi på Lambertseter senter.

KAROKUL første skoledag i tiende klasse.