KAROKUL på Gullsnutten 2019

Årets Gullsnutten-kåring gikk av stabelen på Gjøvik og ble sendt direkte på NRKs. Nordic Screens og NRKP3 stod bak arrangementet, og YouTubere fra både Nordic Screens og Splay var nominert i tillegg til KAROKUL som ikke er medlem av noe nettverk enda.

KAROKUL koser seg på Gullsnutten sammen med de andre
YouTuberne fra Splay og Nordic Screens

Årets Stjerneskudd og Årets Forbilde

KAROKUL var nominert i kategoriene Årets Stjerneskudd og Årets Forbilde. KAROKUL hadde økt fra 8000 til 48000 abonnenter i perioden fra forrige gang Gullsnutten ble arrangert og frem til nå, men det var en flink annen YouTuber som hadde økt enda mer; nemlig Mina Jacobsen, som helt fortjent ble kåret til Årets Stjerneskudd!

KAROKUL og Agnetesh, som ble kåret til Årets YouTuber!

Agnetesh ble Årets YouTuber

Helt fortjent så gikk kveldens gjeveste pris gikk til Agnete Huseby, også kjent som Agnetesh. Agnete er 22 år og startet YouTube-kanalen sin i mai 2015. Hun har over 19 millioner avspillinger på videoene sine.

KAROKUL på Lillestrøm
Kjole fra det norske merket LoveLovita
Jakke fra Levis
Veske fra Celine / Vincci Oslo i Akersgaten
Mange trivelige YouTube-seere på Gullsnutten
KAROKUL på Gullsnutten 2019, film av KAROKUL PR

Link til Karokul nominert i to kategorier.