KAROKUL MeetUp i Os, Bergen

Annonse. KAROKUL MeetUp på Amfi Os. KAROKUL skal endelig få hilse på sine seere i Bergensområdet! Det blir MeetUp på Amfi Os utenfor Bergen lørdag den 21. september.

Det blir KAROKUL MeetUp på Amfi Os, lørdag 21. september kl 12-13. Velkommen!

Annonse. KAROKUL MeetUp på Amfi Os. KAROKUL skal endelig få hilse på sine seere i Bergensområdet! Det blir MeetUp på Amfi Os utenfor Bergen lørdag den 21. september kl 12-13. Velkommen! KAROKUL gleder seg til å hilse på dere!

KAROKUL MeetUp på Os Amfi
Her er KAROKUL i London. Nå gleder hun seg til hun skal til Bergen og Os 20-21 september! Det blir MeetUp på Amfi Os Kjøpesenter på lørdag den 21. september.

KAROKUL MEET UP

KAROKUL har i år hatt MeetUp på Tusenfryd og i Dyreparken i Krisitiansand, i tillegg til MeetUpet på Gullsnutten, der hun var nominert til både årets forbilde og årets stjerneskudd. Nå gleder KAROKUL seg til å ha MeetUp i Bergen, nærmere bestemt på Amfi Os kjøpesenter.

Link til KAROKUL på Gullsnutten.
Link til KAROKULs MeetUp i Kristiansand.

TIKTOK-ANNONSE FOR MEET-UPET

KAROKULs MeetUp er på Amfi Os kjøpesenter som ligger 2 km nord for Os Sentrum, utenfor Bergen. Lørdag 21. september fra 12-13.
KAROKUL gleder seg til å se deg i Os, Bergen!
Her er hun på Gullsnutten, 2019, på Gjøvik.

KAROKUL TIL BERGEN FOR FØRSTE GANG!

KAROKUL har aldri vært i Bergen eller Os før og gleder seg veldig til å møte alle sine seere og følgere der, og ikke minst til å se denne vakre delen av Norge. Mange i KAROKULs familie er fra Ålesund og Ørsta, så hun har vært mange ganger på vestlandet, men altså aldri i Bergen.

Kanskje KAROKUL finner seg noen kule høstklær på Amfi Os?

AMFI OS, UTENFOR BERGEN

MeetUpet er i Os, på Amfi Os kjøpesenter som ligger 2 km nord for Os sentrum, og ca 25 km fra flyplassen Flesland. Følg Amfi Os på Instagram på @amfios så får du fulgt med på alt som skjer der!