lille sorte kjole karokul

KAROKUL i den lille sorte

Karokul i den lille sorte kjole. Det sies at man må ha en kort sort kjole i skapet. Det må man selvfølgelig ikke. Men, det kan gjøre verden litt enklere når man står der en dag og plutselig skal noe og ikke har noe å ha på seg. Det er da man ofte, i alle fall når man har blitt litt eldre enn 15 år, tar på seg en passe kort, sort kjole. Når man er 15 år eller yngre så kan man jo ta på seg en hvilken som helst kjole ofte og se veldig fin ut. Når man blir eldre er det ikke alltid like vellykket å ta det første og beste. Men, tilbake til saken.

KAROKUL i en passe kort, sort kjole som er veldig fin og anvendelig.

KAROKUL I DEN LILLE SORTE

Karokul i den lille sorte kjole. Det sies at man må ha en kort sort kjole i skapet. Det må man selvfølgelig ikke. Men, det kan gjøre verden litt enklere når man står der en dag og plutselig skal noe og ikke har noe å ha på seg.

Det er da man ofte, i alle fall når man har blitt litt eldre enn 15 år, tar på seg en passe kort, sort kjole. Når man er 15 år eller yngre så kan man jo ta på seg en hvilken som helst kjole og se veldig fin ut. Når man blir eldre er det ikke alltid like vellykket å ta det første og beste. Men, tilbake til saken.

KAROKUL i kjole fra NAKD.

SORTE KJOLER GÅR TIL ALT

Sorte kjoler som ikke er alt for korte kan man med fordel bruke både i juleselskap, bursdag, barnedåp, fest og begravelse. Så, det er en veldig anvendelig kjole.

Om du finner en som passer deg godt så er det bare å slå til. Pass på at kvaliteten er sånn noenlunde. Alt for billige kjoler har en tendens til å se, nettopp billige ut. Men noen ganger kan man gjøre et kjolekupp selv til en rimelig pris. Både H&M, Zara, JunkYard, NAKD og mange andre har sorte kjoler som kan brukes til mye. Denne som KAROKUL har på seg på disse bildene er fra NAKD.

Posering i sort kjole før selskap.

Link til sort kjole på H&M

Link til KAROKUL i flere klær fra NAKD.