HUNDREVIS AV JENTER I KØ FOR KAROKUL PÅ AMFI OS

Hundrevis av jenter i kø for å møte KAROKUL! Mellom 500 og 600 jenter og noen få gutter hadde møtt opp på Amfi Os for å møte YouTuber KAROKUL! Flere stilte seg opp allerede før kl 10 for å stå langt fremme i køen for å møte idolet sitt.

Hundrevis av glade jenter gleder seg til å møte KAROKUL! Køen går nesten ut av bygget!

KØ FOR KAROKUL PÅ AMFI OS

annonse. Kø for Karokul. KAROKUL var invitert av Amfi Os i Os kommune utenfor Bergen for å ha MeetUp på kjøpesenteret Amfi Os. KAROKUL la i forkant ut både TikTok og Instagram-post der hun fortalte at hun kom til Os, og det kom jenter fra hele Bergens-området, og noen kom faktisk helt fra Haugesund for å få møte KAROKUL denne dagen.

TIKTOK ANNONSE SOM INVITERER TIL MEETUP PÅ AMFIOS

TikTok for å invitere til MeetUp på AmfiOs; sett av 56 000, 470 kommentarer!
Over 500 jenter og noen gutter i kø for KAROKUL.
Noen stilte seg opp 2 timer før KAROKUL MeetUpet startet! Køen går langt bakover, nesten ut av bygget.

KAROKUL MEETUP

Selve MeetUpet varte fra kl 12-13, men mange hadde ventet i kø helt fra kl 10 på formiddagen for å sikre seg en plass langt fremme i køen. Osingene imponerte med god kø-kultur, og det hele var avviklet på en time. Jentene og guttene gikk to og to frem til KAROKUL som svært effektivt tok bilde først med den ene så med den andre. Derfor ble ikke ventetiden så lang som den lett kunne blitt med så mange ivrige KAROKUL-fans ventende.

KAROKUL med en fornøyd senterledelse på Amfi Os.

VIDEO FRA KAROKUL MEETUP

Over 500 jenter og gutter i kø for å møte KAROKUL på Amfi Os den 21. september!

FINE KORT TIL KAROKUL!

KAROKUL fikk hundrevis av hyggelige kort og mange gaver og det setter hun veldig stor pris på. Hun leser alle kortene og tar vare på de. Noen skal rammes inn og henges på veggen på rommet hennes. Følg med på bloggen her så kommer det mer bilder senere.

Tusen takk for alle kjempefine, koselige kort, brev, fine tegninger og gaver!

Solstrand Hotell i Os

KAROKUL selv hadde et kjempeflott opphold i Os. Hun bodde på vakre Solstrand hotell, som ligger bare 10 min fra kjøpesenteret, fra fredag til lørdag og fikk dermed en maksimal god oppladning før møtet med mellom 500 og 600 jenter og gutter i alderen 10-15 år. Solstrand hotell hadde verdens, i alle fall et av Norges fineste spa-område med utendørsbasseng med utsikt over Bjørnefjorden, og KAROKUL tok både kveldsbad og morgenbad i bassenget.

Link til Solstrand Hotell.

Instagram som inviterer til MeetUp på Amfi Os

KAROKUL Instagram; 37791 views, 20992 kontoer nådd, 7543 likes, 94 kommentarer

Link til KAROKUL advertising

KAROKUL hadde et flott opphold i Os! Her på Bergen flyplass Flesland.