KAROKUL PRØVER BALLKJOLE

KAROKUL i en drøm av en lys rosa ballkjole

KAROKUL prøver ballkjole

annonse
KAROKUL prøver ballkjole. KAROKUL er snart klar for sitt aller første skoleball. Hun går i 10. klasse i Oslo, og her er det en lang tradisjon for skoleball for 10.ende-klassingene.

Ikke så lett å velge kjole blant alle fine.
KAROKUL finner ballkjole hos Anna Johnson AS på Lillestrøm.

Ballkjolebutikk

KAROKUL har vært og prøvd ballkjoler hos Anna Johnson AS på Lillestrøm.
Denne butikken ligger i Lillestrøm sentrum, og butikken er veldig fin og stor med et fantastisk utvalg av mange typer kjoler og utrolig mange flotte ballkjoler. Det var flere andre jenter der og prøvde kjole samme dag som KAROKUL, og det så ut som alle fant sin favoritt til skoleballet.

En lyseblå vakker ballkjole

Hvilken kjole velger KAROKUL?

KAROKUL prøvde flere kjoler og alle var veldig fine. Hun klarte ikke å bestemme seg, men fant noen favoritter som hun skal tenke på en stund. Skoleballet til KAROKUL er i desember så hun har fremdeles litt tid på seg, men hun må bestemme seg snart. Det er ikke mange av hver kjole, og Anna Johnson AS passer på at det ikke er to like på samme skoleball siden de fører liste over solgte ballkjoler og hvilke skoler de som kjøper kjole går på. Veldig smart! Da slipper man å troppe opp i helt lik kjole som en i parallell-klassen.

Denne kjolen så ut som den vart klippet rett ut av en Disney-film og var en av KAROKULs favoritter.

Link til nettbutikken Anna Johnson AS


Annonse:

Bli blogger med eget domene med webpakke. Webhotell med wordpress klar til bruk fra 63/mnd .NO domenenavn gratis inkludert første år. Vi hjelper deg igang:)