KAROKUL hår med fletter og krøller

KAROKUL har fra naturens side et ganske krøllete og tykt hår. Noen ganger liker hun å glatte det helt ut med en glattetang, for det er ofte slik at man ønsker seg et annet hår enn det man har, selv om man har fint hår. KAROKUL har to søstre som har helt rett hår og de bruker ofte å krølle håret, og KAROKULs mamma har kjempetykt og veldig krøllete hår, og hun ønsker seg et helt glatt hår. Slik er det, man er stort sett aldri fornøyd med det man har. KAROKUL bryr seg ikke så veldig med hvordan hun ser ut på håret egentlig. Hun går stort sett med håret slik det er fra naturens side, krøllete når hun går ute i regnet, og med en del fall og krøller når hun ikke gjør noe som helst med det.

GLATT HÅR, KRØLLETE HÅR, BØLGER ELLER FLETTE-FRISYRE?

KAROKUL har fra naturens side et ganske krøllete og tykt hår. Noen ganger liker hun å glatte det helt ut med en glattetang, for det er ofte slik at man ønsker seg et annet hår enn det man har, selv om man har fint hår.

KAROKUL har to søstre som har helt rett hår og de bruker ofte å krølle håret, og KAROKULs mamma har veldig krøllete hår, og hun ønsker seg et helt glatt hår. Slik er det, man er stort sett aldri fornøyd med det man har.

KAROKUL bryr seg ikke så veldig med hvordan hun ser ut på håret egentlig. Hun går stort sett med håret slik det er fra naturens side, krøllete når hun går ute i regnet, og med en del fall og krøller når hun ikke gjør noe som helst med det.

KAROKUL fletter på 17. mai
KAROKUL med fletter på 17. mai 2019.

KAROKUL FLETTER

En gang i blant så har KAROKUL fletter.

Hun er ikke så veldig flink til å flette selv, men hun har en kusine ; Anna, som er veldig flink til å lage innbakte fletter. KAROKULs mamma kan også flette, men ikke like bra som Anna. Så når Anna er på besøk så får KAROKUL ofte fine fletter som hun går med et par dager. Når hun tar ut flettene da så blir det flotte krøller!

KAROKUL STRIPER

KAROKUL har et ganske mørkt hår som blir lysere om sommeren.

Hun har stripet det en del ganger hjemme på badet med blekemiddel fra H&M, men i sommer så var hun hos Dugg frisør og fikk en lekker balayage.

KAROKUL hårfrisyre
KAROKUL har akkurat vært hos DUGG frisør på Grünerløkka.

KAROKUL KLIPP?

KAROKUL begynner å bli lei av å ha langt hår og lurer på å klippe seg litt. Men så er det ofte slik at man angrer når man klipper for mye.

Heldigvis vokser hår fort ut igjen, men det tar jo litt tid å spare til kjempelangt hår. Da KAROKUL var liten hadde hun veldig langt hår en periode. Her kan du se fra da hun spilte lille Marion i Marion Ravns musikkvideo. Da hadde hun langt hår.

Link: KAROKUL som lille Marion Ravn

Calvin Klein-genser fra NAKD
KAROKUL med naturlig sveis
hår og fletter
Her er KAROKUL bare 6-7 år og har vært hos frisøren og fått flette.

KAROKUL FRISYRE MED FLETTER OG KRØLLER

KAROKUL fletter og krøller på TikTok.

Link til YouTube Flettemamma
Lær å lage pariserflette av Flettemamma.

KIM KARDASHIAN BRUKER FLETTER

Lær å lage Kim Kardashian-flette av Flettemamma!