KAROKUL 50.000 spesial

KAROKUL 50.000 spesial. KAROKUL reagerer på egne videoer.
Dette er et bildeutsnitt fra videoen. Her ser vi en litt yngre KAROKUL oppe i høyre hjørne.

KAROKUL 50.000 spesial

KAROKUL 50.000 spesial. KAROKUL la for en uke siden la hun ut videoen 50.000 spesial, men har allerede rukket å få over 52.500 abonnenter når dette skrives. I denne videoen så ser hun på sine nå gamle filmer og reagerer på disse. KAROKUL startet med YouTube for ca 2,5 år siden. Hun var da 13 år og har nå rukket å bli 15 år og 8 mnd.

KAROKULs video der Trude-Karianne er med også!

KAROKULs 50.000-spesial-video. Trude-Karianne kommer på besøk!

Nesten 50.000 seere på en uke!

Mange av KAROKULs videoer er sett over 100 000 ganger, men de har lagt uten en stund. Denne filmen har lagt ute nå i 6 dager og er sett over 48.400 ganger. Det kan ligge an til KAROKUL-rekord på sikt!

KAROKULs kusine

I denne videoen er KAROKULs kusine Elea med flere ganger. Det er fordi hun er med i flere av de gamle filmene som KAROKUL ser på og kommenterer i videoen. Elea liker også å drive med YouTube, men aller best liker hun å være i stallen, si sine egne hester og være på stevner. Elea er nemlig en kjempeflink rytter. Du kan følge henne på instagram på @elea.eq

Link til KAROKULs YouTube-kanal.

Link til KAROKULs første Gull-snutten-blogg-video.