Hvilken rase er Karma?

Karma, the prettiest girl in Oslo.

Hvilken rase er Karma?

Hvilken rase er egentlig Karma? Dette spørsmålet får KAROKUL og hele familien veldig ofte.

Det er nok mest fordi mange synes at Karma er en veldig fin hund, og at de dermed ønsker å få vite hvilken rase det er for å kanskje en gang kunne få tak i en lik. Det riktige svaret er at Karma er en blanding av hele seks ulike raser. Mammaen Bessie var selv en doodle og pappen Truls var også en blandingshund. Karma er dermed en mix av rasene schæfer, border collie, lagotto som også kalles italiensk vannhund, labrador, puddel og golden retriever. Så Karma er en skikkelig eventyrblanding og dermed den eneste som ser akkurat slik ut. Karma har 5 søsken, men de var alle litt ulike som valper og har også blitt forskjellige som voksne hunder.

Link til mer info om border collie.

En hund etter å posere.
KARMA the one and only. Den eneste hunden som er helt slik.

En hund etter å posere.

Om du noen gang har lurt på hvor uttrykket “en hund etter” kommer fra, så skjønner du det raskt når du har hatt hund en liten stund.

Det er ingen som er så utholdende i masingen, og så raske til å gjøre ting for den aller minste belønning som en hund. Karma kan man trygt si er en hund etter å posere. Bare man tar opp telefonen så setter hun seg rett ned og nesten smiler, selvfølgelig i påvente av å få en liten belønning.

Hvilken rase er Karma?
KARMA er en hund som liker å posere. Bare man tar frem telefonen så setter hun seg klar.

@Karma.kul

Kanskje følger du også Karma på Instagram?

Karma har nå langt over 10 000 følgere på Instagram, og hun vil gjerne legge ut en post hver dag, men det er ikke alltid noen har tid til å hjelpe henne. Både Kristina, KAROKUL, mamma Anne Kathrine og Rebecca er ivrige hjelpere på Karmas konto.

Link til mer om Karma på Instagram

Link til @karma.kul