Rosa ballkjoledrøm fra Anna Johnson AS

annonse

DENNE BALLKJOLEN BLE DET!

Denne ballkjolen ble det!
Se TikTok fra selve ballet og se hvordan KAROKUL har foto-shoot for å ta bilder av ballkjolen!

KAROKUL I BALLKJOLE

I desember 2019 hadde skolen til KAROKUL skoleball for 10. klasse. KAROKUL lurte lenge på hvilken kjole hun skulle velge, men endte til slutt på denne kjempelekre kjolen fra Anna Johnson AS på Lillestrøm. KAROKULs kjole hadde snøring og hekter bak og egnet seg godt til både å danse og ha det moro i, i tillegg til at den var virkelig veldig fin.

KAROKUL i rosa ballkjole

KAROKUL PRØVER BALLKJOLE

PRINSESSE FOR EN DAG

KAROKUL er ikke akkurat den som bruker så mye kjole til hverdags. Stort sett går det i hettegensere og jeans, så for en gangs skyld så var det veldig moro for henne å kle seg opp i tyll og “diamant”-øredobber. Hun var i alle fall skikkelig fin, og viktigst av alt så følte hun seg kjempefin, selv om hun var veldig forkjølet den dagen.

Link til Anna Johnson AS på Lillestrøm

Anna Johnson AS har også alt av tilbehør til ball og fester. KAROKUL hadde disse øredobbene på seg på sitt skoleball i desember 2019.
KAROKUL i en drøm av en rosa ballkjole fra Anna Johnson AS på Lillestrøm