KAROKUL har flyttet til byen

KAROKUL med søstrene Rebecca Krøvel og Kristina Krøvel.

KAROKUL HAR FLYTTET

Rett før jul flyttet KAROKUL og familien til Frogner i Oslo, og de trives kjempegodt med å ha baker og kaffebrenneri og butikker nesten rett utenfor huset.

Kristina og Karoline

STOR LEILIGHET

Karoline har flyttet til en leilighet på over 190 m2, så selv om det er uvant å ikke bo i eget hus lenger, så er det er god plass til henne, mamma og pappa og KARMA (@karma.kul the dog). KAROKUL planlegger en leilighets-tour på YouTube i løpet av våren, så følg med på KAROKUL YouTube.

Rebecca, Kristina og Karoline utenfor Kaffebrenneriet i Frognerveien.

LONDON OG SKILLEBEKK

KAROKULs søstre har flyttet hjemmefra for lenge siden. Rebecca bor på Skillebekk som er like i nærheten av KAROKUL i byen, bare 5-10 min å gå, og det synes Karoline er helt topp! Kristina bor i London, så det er litt lenger unna, men hun er heldigvis ofte hjemme i Oslo. Karoline får ofte dratt til London på besøk, og det liker hun jo også godt.

Se link til forrige gang KAROKUL var i London.

KAROKUL i den tomme leiligheten rett etter innflyttingen.
Snart kommer det bilder fra KAROKULs rom også.
Følg med!
Pin a picture to your Pinterest 🙂