Karokul på NRK Nyhetene om TikTok

Klipp fra NRK Nyhetene:

Karokul om TikTok på NRK Nyheter Lørdagsrevyen 20. juni 20202

TikTokerne Karokul, Sabina og Zara i samarbeid med Plan International

Karokul på NRK Nyhetene. Karokul, Sabina og Zara Cecilie har inngått en samarbeid med Plan International. Jentene har sammen med Silje Sirnes Winje i Nordic Screens laget en TikTok-konto for Plan Norge, etter inspirasjon fra Hype House der flere skal inviteres inn etterhvert.

Sabina og Karokul på opptak hos Nordic Screens.

Girlsquad_plan

TikTok-kontoen heter @girlsquad_plan og ble lansert forrige uke. Den har allerede nesten 10.000 følgere. TikTok-kontoen som formål å spre kunnskap og bevissthet rundt likestilling generelt og jenters rettigheter spesielt.

Karoline, Zara Cecilie, Sabina og Silje

TikTok på NRK Nyhetene

TikTok fortsetter å vokse som interessant mediekanal, og mange har fått med seg at TikTok er et godt medie for å formidle budskap til ungdom.

Karokul på TV2 i april 2019.

NRK Nyhetene har også oppdaget TikTok, og de var til stede på opptak hos Nordic Screens på onsdag 17. juni.

Sabina Majaliwa

NRK-reportasjone hadde mest fokus på Sabina Majaliwa som er en av Norges aller største TikTokere med nesten 600.000 følgere. Sabina hadde en video i begynnelsen av 2019 som gikk totalt viralt og fikk over 20 mill views!

TikTok som terapi

Sabina bruker sin TikTok-konto blant annet til å sette fokus på psykisk helse og på kulturelle ulikheter. Hun sier i reportasjen at TikTok er litt som terapi for henne.

Sabina har nesten 600 000 følgere på TikTok!

Link til Silje Sirnes Winje går fra NRK til Nordic Screens

Link til Karokul på TikTok.

Link til mer om samarbeidet med Plan International.

@girlsquad_plan

Vi støtter jenter i andre land!🌍❤️ Er DU med oss?💪🏽💪🏻💪🏿HEIA jenters rettigheter og PLAN #happydance #girlsquadplan #foryou #periodproblems

♬ Laxed (Siren Beat) – Jawsh 685

Annonse:

Bli blogger med eget domene med webpakke. Webhotell med wordpress klar til bruk fra 63/mnd .NO domenenavn gratis inkludert første år. Vi hjelper deg igang:)