6 Brands på TikTok i samarbeid med KAROKUL

Både Helsedirektoratet, Plan International Norge, Dyreparken i Kristiansand, Personlig Almanakk, Kidsbrandstore.no, Amfi og flere andre har allerede gjort samarbeid med KAROKUL på TikTok.

Karokul, Karoline Krøvel Midtbø, 16 år, har 194.300 følgere på TikTok. Med over 24,1 millioner likes på sine videoer plasseres hun helt i Norges-toppen på TikTok når det kommer til engasjement.

FØLGERNE ER NORSKE

På kanal-nivå på TikTok er 75% av hennes følgere norske, og på post-nivå (pr post) er ofte over 95% norske. Det vi si at hun når en stor andel av norske ungdommer med sine egenproduserte videoer på TikTok.

ANNONSØR-SAMARBEID

Karokul har gjort en rekke samarbeid der TikTok var en del av kampanjen. Her er noen av de:

HELSEDIREKTORATET

Karokul har samarbeidet med Helsedirektoratet i to kampanje-perioder under Covid-19. Først i april 2020 der hun lagde tre videoer under #alene sammen. Den andre kampanjen var i juli 2020 med fokus på #holdavstand. Denne ene videoen fikk 64.700 visninger, 12000 likes og 145 kommentarer.

@karokul

Annonse Helsedirektoratet. Ring alarm-tlf 116 111 døgnet rundt om du har det ekstra vanskelig hjemme. Sjekk kmt-feltet for mer info #sammenalene

♬ original sound – karokul

Link til Karokul har også vært på NRK Nyheten og snakket om TikTok.

PERSONLIG ALMANAKK

Karokul er nå inne i sitt andre samarbeid med Personlig Almanakk der hun nå har designet sin egen almanakk som selges på www.personligalmanakk.no. Det første samarbeidet var i 2019 og var en kampanje for å bygge kjennskap i målgruppen 13-24 for Personlig Almanakk. Her er en av TikTokene Karokul lagde for Personlig Almanakk: (54.600 visninger, 9000 likes, 328 kommentarer)

@karokul

Annonse Personlig Almanakk🌟Rabattkode: KAROKUL2020💙Link i bio! #foryoupage #foryou #fyp

♬ Do It – Chloe x Halle

DYREPARKEN I KRISTIANSAND

Karokul hadde MeetUp og et samarbeid som gikk over flere måneder med Dyreparken i Kristiansand. TikTok var en del av kampanjen. Her er en av flere TikToks som ble produsert for Dyreparken i Kristiansand. Denne ene er sett 167 000 ganger.

@karokul

Annonse: Info om meetupet jeg skal ha i Kristiansand!☝🏼Gleder meg til å møte dere!🥰 #foryoupage

♬ playinwithme – goalsounds

Link til Karokul på TV2.

AMFI OS, THON EIENDOM

Karokul gjorde en kampanje for Amfi Os der fokus var å få ungdommer til senteret på Trend-dagene høsten 2019. Her en en av TikTokene som ble laget for Amfi Os i etterkant av besøket. Det ble produsert både YouTube-video, Instagram og en rekke TikToks i denne kampanjen.

@karokul

#meetup SÅÅ hyggelig å møte mange av dere i dag!💓digger dere:) #foryou #foryoupage #karokulmeetup

♬ Dance Monkey – Tones and I

PLAN INTERNATIONAL NORGE

Karokul er sammen med Zara-Cecilie og Sabina i et samarbeid med Plan International Norge. De har hittil laget nærmere tredve TikToks for Plan sitt arbeid for jenters rettigheter. Dette samarbeidet er i regi av Nordic Screens. Kontoen @girlsquad_plan på TikTok har nå fått over 20.000 følgere og Plan er svært fornøyd med samarbeidet. Her en en av Tiktokene derfra. Denne videoen har 267.000 visninger.

Link til mer om Karokuls samarbeid med Plan International Norge.

@girlsquad_plan

Sier du politiMANN eller politibetjent? VI HEIER på både 👮🏻👮🏻‍♂️👨🏻‍🚒👩🏽‍🚒#girlsquadplan #girlpower #foryou #beliveinyourself

♬ Take your man – jeliya

KIDSBRANDSTORE.NO

For Kidsbrandstore.no har Karokul gjort flere samarbeid, og her en en av TikTokene som ble laget for Kidsbrandstore.no. Denne ene videoen er sett 86000 ganger, har 17 000 likes og 1008 kommentarer.

Reach GenZ med TikTok

@karokul

Prooom niiight💗💙❤️#foryou #foryoupage (from yesterday) @karobaby @karrokulfrienddd

♬ original sound – gingerrgeorge

Ønsker du å nå publikummet på TikTok?

Om du ønsker å høre mer om muligheter for å gjøre samarbeid på TikTok, ta gjerne kontakt. Karokul har 193.000 følgere på TikTok i tillegg til 43.000 følgere på Instagram og 57. 000 abonnenter på YouTube. Hun når også svært mange på Snap med Snap stories.

MER OM TIKTOK PÅ MFO CASE 2020

Anne Kathrine Krøvel og Karokul vil holde foredrag på MFO Case 2020 i november om engasjerende innhold på TikTok, der de vil gå nærmere inn på enkelte av casene, og de vil også presentere noe helt nytt som ikke er lansert enda.

mail: anne@karokul.com

Se link MFOCase2020 26. november.

@karokul

Dette tok lang tid + at nå er hendene mine tørre fordi jeg vaska de to ganger på rad. MEN vask henda people, det er viktig og du vet det. 🧼💦#foyou

♬ originalljud – majaflydalringdal
Over 500.000 visninger!

TALERLISTEN

KAROKUL og Anne Kathrine Krøvel kan også leies gjennom Talerlisten.

Link til Talerlisten.


Annonse:

Bli blogger med eget domene med webpakke. Webhotell med wordpress klar til bruk fra 63/mnd .NO domenenavn gratis inkludert første år. Vi hjelper deg igang:)