“Fra KAROLINE til KAROKUL” Karokul gir ut bok!


OM BOKEN “FRA KAROLINE TIL KAROKUL”

Kagge sier dette om boken:

16 år gamle Karoline er en ganske vanlig jente med uvanlig mange følgere. Gjennom YouTube, Instagram og TikTok når hun ut til over 300 000. Fra Karoline til Karokul handler om hvordan hun gradvis bygget seg opp til å bli en av landets mest populære influensere. Den gir et innblikk i Karolines liv og hverdag og er dessuten spekket med tips og triks til hvordan man kan lage innhold som treffer blink på sosiale medier. I boka om Karokul får du også svar på alt hun ikke svarer på i kommentarfeltet:

Hvorfor tok hun av reguleringen etter bare noen uker?

Hvordan hun fikk rolle i kinofilm?

Hvorfor i alle dager fikk hun lov til å  begynne med sosiale medier så tidlig?

Hva skjedde da hun ble hacka på Instagram?

Og hvordan har hun klart å få så mange følgere? KAROKUL GIR UT BOK PÅ KAGGE FORLAG!

Boken er skrevet av Karoline selv, med hjelp fra mamma Anne Kathrine Krøvel, og er Karokuls egen historie fra hun som 8-åring fikk Instagram-konto og frem til i dag hvor hun har over 300 000 følgere på sosiale medier.

Link til Kagge forlag.

FORHÅNDSSALG HOS NORLI FOR SIGNERT UTGAVE!

Link til Norli for signert utgave de de første som bestiller.

Forhåndssalget starter 7. oktober. Boken vil være hos bokhandlerne medio november. De første som bestiller hos NORLI får signert utgave. Boken selges i flere bokandlere på nett fra 7. oktober.


MÅLGRUPPE

Karokul er nå 16 år og hennes følgere er i alderen 13-24 år, men boken er spennende for alle som lurer på hva som skal til for å lage godt innhold i sosiale medier. Primærmålgruppe for boken er jenter 12-17.


Annonse:

Bli blogger med eget domene med webpakke klar for blogging. Vi hjelper deg igang. Webhotell med ferdig wordpress klar til bruk fra 63/mnd .NO domenenavn gratis inkludert første år.