KAROKUL HOS DUGG FRISØR

Ny frisyre på Karokul!

KAROKUL HAR ET SAMARBEID MED DUGG

Karokul har et samarbeid med Dugg frisør, og nå når hun var der sist ville hun ha tilbake sin egentlige hårfarge, nemlig brunette. Håret var fra forrige frisørbesøk i sommer litt rødlig, og nå ble de da farget brunere igjen. Karokul som også klippet litt av lengden på håret, var kjempefornøyd med sin “nye” farge!

@karokul

Ad:💇🏽‍♀️Fiksa håret hos Dugg, favoritt-frisørsalongen😍tusen takk! #foryou #fyp #hair #foryoupage

♬ Originalton [MARINA – Bubblegum Bitch] – nderimismine

HÅRVIDEO PÅ TIKTOK

Denne TikTok-videoen er sett over 86 000 ganger. Den har 14600 likes og 126 kommentarer. Engasjementet på TikTok er svært høyt, og det er jevnt høyt. Karokul på TikTok har 75% norske følgere på kanal-nivå, dvs av alle følgerne så er 75% norske. De fleste av filmene har over 95% norske seere, dvs at mange som ikke er følgere av Karokul, men er på TikTok, og er norske, også ser TikTokene.

INSTAGRAMPOST

Karokul på Instagram