JULEGAVETIPS KOSEDRESS

Karokuls Julegavetips: kosedress.

KAROKULs JULEGAVETIPS. Julen nærmer seg og mange foreldre lurer på hva de skal kjøpe til unge jenter til jul. De fleste har det meste av det de trenger allerede, men likevel så er det jo slik at man ønsker seg nye ting. Det er jo litt av poenget med julaften for mange. Noen ønsker seg kjempemye og har bare problemer med å velge hva de skal sette øverst på lista, og noen syens det er vanskelig å vite hva de skal ønske seg. Å ønske seg kjempedyre ting er jo veldig lett, en utfordring kan være å finne kule ting å ønske seg som ikke er alt for dyre.

Kosedress fra Juicy Couture. Dette bildet er fra Bubbleroom.no.

KAROKULs TIPS

Det første julegavetipset fra Karokul er kosedress. Karokul går ofte i kosedresser i velour når hun er hjemme, og det er man jo for det meste nå for tiden. Kosedresser finner du i mange prisklasser, men Karolines favoritt er nok Juicy Coutures.

Velourdress fra Gina Tricot

Gina Tricot har også fine kosedresse i velour, og denne klassikeren som Karoline hadde i rosa og sort i fjor er nå kommet i en fin gråfarge.

Link til Gina Tricot

Karoline for noen år siden i grønn Juicy Couture-jakke.

Dette innlegget er ikke et betalt samarbeid.