Hopp til innholdet

KAROKUL FOR OSLOSKOLEN

  • av

Annonsesamarbeid.

KAROKUL FOR OSLOSKOLEN. Mange av dere som følger KAROKUL på TikTok ser at hun har et samarbeid med Osloskolen og Utdanningsdirektoratet nå i Desember.

STUDIESPESIALISERING

KAROKUL OSLOSKOLEN. Karokul går på studiespesialisering på en videregående skole i Oslo, og hun har spansk som språkfag. I det første året på studiespesialisering så er det kun språk man velger, alt det andre er likt for alle. Du velger i tillegg hvilken type matematikk du vil ha, men alle må ha matematikk første året.

VANSKELIGERE ENN PÅ UNGDOMSSKOLEN?

Karokul liker seg kjempegodt på videregående skole og har fått mange nye venner der. Hun liker også fagene, og synes ikke det er så mye vanskeligere enn på ungdomsskolen.

HJEMMESKOLE

På grunn av Covid-19 så har Karokul sin skole også hatt mye hjemme-skole i høst, og det synes Karokul er kjedelig. Hun liker å gå på skolen for å treffe venner, og det er lettere å følge med i fagene når man er på skolen.

TIKTOK

Karokuls TikToker for Osloskolen #dinretning har fått mange visninger, og mange skriver i kommetarfeltet at de skjønner mye mer av videregående nå. Det er flott! Det er mange andre studieretninger man kan velge enn studiespesialisering. Sjekk gjerne TikTok og #dinretning så får du mye info om de andre linjene.

@karokul

Reply to @_idaelisabeth_ Annonse i samarbeid med Osloskolen🧡Her er svar på noe av det dere lurte på📚#dinretning #foryou #fyp

♬ original sound – K A R O L I N E

Karokuls to første videoer er mest sett av alle som er med i kampanjen! Sebastian Dahle Roda og Herman Dahl er også med i denne kampanjen for Utdanningsdirektoratet.