KAROKUL I PALJETTKJOLE

KAROKUL i paljettkjole på nyttårsaften 2020.

Karokul i paljettkjole på nyttårsaften 2020

KAROKUL I PALJETTKJOLE PÅ NYTTÅRSAFTEN

KAROKUL hadde på seg en sort paljettkjole fra Karen Millen på nyttårsaften 2020. Hun prøvde først en ny kjole fra BokBok, men endte med å gå i denne sorte paljettkjolen. Kjolen er egentlig mammaen til Karoline sin, og den er flere år gammel, men like fin.

SJEKK SKAPET

Før du kjøper ny kjole til neste fest så ta og sjekk skapet til mamma eller mormor. Det er godt mulig at du også finner en fin kjole der som du kan bruke. Bra for miljøet, og gøy å ha noe som ikke alle andre har.

SKINNBELTE PÅ PALJETTKJOLEN

Kjolen som Karokul fant i skapet til mammaen var litt stor til henne, men et kult skinnbelte med stjerner gjorde nytten slik at kjolen ble litt innsvinget i midjen.