VELKOMMEN TIL KAROKUL MAGASINET!

Velkommen til KAROKULs nettmagasin for jenter! Her kan du lese om KAROKUL og i tillegg få tips om klær, sminke, bøker og mye annet!

VELKOMMEN TIL KAROKUL MAGASINET!

Her på www.karokul.no – KAROKUL MAGASINET kan du lese om Karokul, litt om familien og søstrene hennes, og om hunden Karma. Du vil også få tips om gode bøker, hvilke klær Karokul liker og hva hun ønsker seg akkurat nå!

HÅR OG SMINKE!

KAROKUL har ikke vært så veldig opptatt av sminke og hår, men hun bruker make-up hver dag, og hun går ofte til frisøren og fikser på hårfarge og klipp.

Det er veldig mange som spør om sminke-tips og hår-tips, så det vil komme mer om dette på KAROKUL-magasinet etterhvert.

Les om Karokul hår og sminke her.

OM KAROKUL

KAROKUL, Karoline Krøvel Midtbø blir 17 år i februar 2021, går første året på videregående skole og bor sammen med foreldrene sine Anne Kathrine Krøvel og Dag Arne Midtbø – og hunden Karma @karma.kul på Frogner i Oslo.

Med sine 202.200 følgere på TikTok, 57.100 abonnenter på YouTube og 43.400 følgere på Instagram i tillegg til Snap der hennes stories ofte når 20-40 000, er hun et av de største mediene for norske jenter 13-24 år.

Andel norske følgere: YouTube: 92% Instagram: 88% TikTok: 75%.
I November 2020 ga Karokul ut sin første bok på Kagge forlag: “Fra Karoline til Karokul”.

FAKTA

Karoline Krøvel Midtbø er på alle kanaler som @karokul

 • KAROKUL startet med YouTube i februar 2017, da var hun 13 år, og har nå over 57 200 abonnenter og over 8 mill avspillinger på YouTube, fordelt på over 100 videoer, med snitt-seing på 83 000 pr video.
 • KAROKUL har vært på TikTok / Musiacl.ly siden 2016 og har 202.200 følgere der med totalt over 24.5 millioner likes.
 • KAROKUL elsker skuespill og dans og gikk på musikalteater på Baardar i 5 år.
 • KAROKUL var nominert i YouTube-kåringen Gullsnutten 2019 som både Årets Forbilde og Årets Stjerneskudd.
 • KAROKUL spilte i film-musikalen “Ta meg med” av regissør Per Olav Sørensen.
  Link til mer om dette.
 • Fikk rollen som den tredje søsteren Dracas i NRK-satsningen “Heirs of the night”, men måtte dessverre avbryte filmingen pga sykdom. (Du kan lese mer om dette i Karokuls bok)
 • Spilte “Lille Marion” i Marion Ravns musikkvideo “Better than this”.
  Link til Karokul som lille Marion.
 • Invitert til flere samarbeid med Disney, og var eneste influencer som promoterte “101 Dalmantinere” i 2019. (Dette står det også mye om i «Fra Karoline til Karokul.»
  Link til Karokul i London.
 • Har samarbeidet med bla Helsedirektoratet, Utdanningsdirektoratet, Disney, NRK Newton, Norway Cup, Dyreparken i Kristiansand, Tusenfryd, Plan International Norge, Personlig Almanakk og mange flere.
 • Har to eldre søstre Rebecca (29 år)  og Kristina (26 år) , og hunden Karma (6 år) som har 10k følgere på Instagram. Karokul er oppvokst på Bekkelaget i Oslo, men nå bor hun bor sammen med foreldrene sine på Frogner.
 • Ga i 2020 ut sin første bok “Fra Karoline til Karokul”, på Kagge forlag. Boken kom ut i et førsteopplag på 10.000 eks.

YOUTUBEREN KAROKUL

KAROKUL gjør all videoproduksjon selv.  Hun filmer, klipper, redigerer og publiserer, og hun spiller de fleste rollene selv. Noen ganger får kusinene hennes eller venninnene eller familien bli med. KAROKULs videoer er humor-videoer og god underholdning med ulikt innhold og vinklinger.

Link til Karokuls YouTube-kanal.

KAROKUL spør ofte seerne om råd til neste video. Til slike undersøkelser bruker hun Instastory, Snap og TikTok. Hun heter @karokul også der.

KAROKUL er naturlig og morsom. Hun får mange tilbakemeldinger fra seerne på at hun er et godt forbilde for sine seere, som primært er jenter i alderen 13-24 år.

TIKTOK

KAROKULs passion nr 1 er YouTube (57 100 subscribers) og TIKTOK (201.000 / +24 mill likes) men hun har også mange følgere på og Instagram (43 000) og Snap.

I 2020 har TikTok vært den kanalen som Karokul er aller mest aktiv på og hun har nå 202.000 abonnenter/følgere der. De fleste videoer blir sett fra 50 000 til 100 000 ganger. Men mange har to-tre hundre tusen visninger, og noen av over 500.000 – 1 million visninger. Karokul har gjort mange samarbeid også på TikTok, blant annet for Plan International, Helsedirektoratet, Personlig Almanakk og Dyreparken i Kristiansand.

Tema for Karokuls kanaler er: Underholdning, humor og livsstil

Velkommen til  KAROKUL – også her på www.karokul.com

Link til Karokul på TikTok der hun har over 200 000 følgere!