«FRA KAROLINE TIL KAROKUL» PÅ TOPPLISTENE BÅDE I NOVEMBER OG DESEMBER!

FRA KAROLINE TIL KAROKUL PÅ TOPPLISTENE

-Først av alt så ønsker jeg bare å si tusen takk til alle dere tusenvis som det faktisk er som har kjøpt og lest boken min! sier Karoline.
Det er så utrolig at så mange er interessert i min bok, og ikke minst så er det super-hyggelig med alle de fantastiske tilbakemeldingene jeg har fått.

Karokuls bok solgte nesten tusen eksemplar allerede før den kom i butikk og i november og desember har enda flere jenter og sikkert noen gutter over hele landet lest om Karokul i boken hennes «Fra Karoline til Karokul».

-Tenk at mange tusen jenter og gutter har lest min bok, sier Karoline. Jeg skal snart poste noen av alle de flotte tilbakemeldingene jeg har fått!

KAROKULS BOK I BOKHANDEL PÅ TIKTOK

@karokul

Nå vet jeg endelig hva jeg ønsker meg til jul. #foryou #fyp #frakarolinetilkarokul

♬ original sound – K A R O L I N E

Link til Bokhandlerforeningens Toppliste November

Link til Bokhandlerforeningens Toppliste Desember.

BYTT BØKER!

De aller fleste bokhandlere er veldig greie når det gjelder å bytte bøker, så om du har fått en i julegave som du ikke synes var så kul, så er det bare å gå å bytte den til Karokuls bok «Fra Karoline til Karokul».

LES «FRA KAROLINE TIL KAROKUL» HER

Karokuls bok kommer ikke som e-bok eller lydbok, i alle fall så er ikke det noe som er planlagt enda, men her kan du lese litt fra boken. God lesning!

KAPITLENE I KAROKULS BOK

I Karokuls bok finner du svaret på mye som du kanskje lurer på.

FORORDET MITT

Hva et forord er? Det er en tekst som står først i en bok. Det forteller ofte litt om boken og kanskje om hvorfor forfatteren har skrevet denne boken. Her er Karokuls forord i boken. Vil du lese resten av boken så finnes den på de fleste bokhandlere i landet, og i nettbutikkene.

Link til Norli.no

Link til Ark.no.

Karokuls forord i boken «Fra Karoline til Karokul»