HVITE JEANS

Hvite jeans kan brukes hele året!

HVITE JEANS. Hvite jeans er et must å ha om våren om sommeren, men det kan også være kult litt utover høsten. Og, hvorfor ikke bruke hvitt også om vinteren? Nå som vi alle går i joggebukse ni av ti dager så er det lov i alle fall å planlegge hva man skal ha på seg når det en gang blir litt varmere, og ikke minst lov å gå ut og treffe andre folk.

HA EN HVIT JEANS KLAR

Karokul har i alle fall alltid minst en hvit jeans i garderoben om sommeren, og hun synes ikke det er så lett å finne den perfekte hvite jeansen. Ofte så er hvite bukser litt gjennomsiktige, og noen ganger så er de or tynne og kjipe i stoffet.

HVITE JEANS FRA MONKI

Monki har ofte en OK kvalitet til rimelige priser på sine jeans, og denne hvite jeansen derfra der passe laidback og behagelig ut.

Link til Monki jeans hos Zalando.

Hvite jeans er kult om våren og sommeren, men også om vinteren!

LAID-BACK

Gå heller etter en hvit jeans som har litt tykkelse på stoffet. Heldigvis så er det in med med både vide og trange jeans nå, og både Karokul og søstrene hennes elsker litt laid-backe bukser som er både komfortable og kule.

BIKBOKs HVITE JEANS

BikBok er flinke med jeans og Karokul har flere jeans derfra. BiksBok har også jeans til gode priser med god kvalitet og de har dessuten ofte rabatter og tilbud. BikBok har mange fine stramme jeans, men denne med wide-legs ser veldig kul ut. Dessuten kan vide hvite jeans brukes også utover høsten og vinteren. Bare prøv med ullsokker og tykk genser til.

Link til BikBok.

BRANDY MELVILLE

Brandy Melville får kritikk for å bare tilby klærne i en størrelse som liksom passer alle, og de er i 2021 nominert av Redd Barna Ungdom til årets Gullbarbie. Det er jo rimelig opplagt at størrelsen som tilsvarer 34-36 ikke passer alle. Det er derfor de fleste andre butikker har størrelser som går fra 32 – 44 eller fra XS – XL i alle fall. Buksene til Brandy Melville tilsvarer str 32 i lengde for det meste, og de er dermed for korte for Karokul som er 175 cm høy og bruker str 34 i lengde når buksene skal være lange.

Link til Brandy Melvilles overall.

HVITE JEANS ZARA

Photo: produsentene.