TIKTOK PÅ GATA – OUTFIT

TIKTOK PÅ GATA – OUTFIT. Karokul lager som du sikkert har sett ofte TikTok fra balkongen der hun bor, og det skjer også at hun gjør det nede på gata. Hun tar også endel bilder ute til Instagram og har derfor blitt ganske flink til å ikke bry seg om at noen ser på. Her en dag lagde Karokul og venninnen Isabelle en TikTok på gata, og det var vel noe der som lurte på hva de drev med. Ikke alle voksne har hørt om TikTok enda.

@karokul

🥶🥶han bak der syntes vi var flinke, lover #foryou #foryoupage @isabelleogsolveig

♬ Ski Mask The Slump God – Foot Fungus – Kiersten
Karokul og Isabelle lager TikTok ute på gata. Karokul har på seg jakke fra Colmar og Kidsbrandstore.no og hun har mammas skjerf fra Louis Vuitton.

HVA HADDE DU PÅ DEG?

Karokul får alltid en del spørsmål om hva hun har på seg på alle TikToker og bilder, og ofte så sender dere DM og spør om det. Det var mange som lurte på hva hun hadde på seg på denne TikToken, og her kommer det svar på det.

Bilde fra Kidsbrandstore. Denne jakka er nå på salg. Se link under.

COLMAR JAKKE FRA KIDSBRANDSTORE

Link til hvit Colmar dunjakke fra Kidsbrandstore.

CASHMERE SKJERF

TIKTOK PÅ GATA – OUTFIT. Karokuls skjerf er fra Louis Vuitton. Det er flere år gammelt, men selges fremdeles på Louis Vuitton.

Skjerf fra Louis Vuitton.

Link til skjerf fra LV.


Annonse:

Bli blogger med eget domene med webpakke. Webhotell med wordpress klar til bruk fra 63/mnd .NO domenenavn gratis inkludert første år. Vi hjelper deg igang:)