FIKS LUEHÅRET MED BATISTE

Annonse. Fiks luehåret med Batiste.

LEI AV LUEHÅR OM VINTEREN?

Husk å ha en liten flaske Batiste i lomma så fikser du luehåret i en fei!

ANNONSE.
Karokul har et samarbeid med Batiste Dry Shampoo, og det er hun veldig glad for, for dette er et produkt som hun bruker hele tiden.

Karoline er jo vokst opp med to storesøstre som er en del eldre enn henne, og lille Karoline fulgte nøye med på hva storesøstrene foretok seg da de var i tenårene. Og, de brukte mye Batiste.

SLIK BRUKER DU BATISTE DRY SHAMPOO!

Sjekk ut denne TikToken. Her viser KAROKUL hvordan du skal bruke tørrsjampo.

@karokul

Annonse💙Mange lurte på hvordan man egentlig bruker tørrsjampo, så her er hvordan jeg gjør det:)🤷🏽‍♀️ #batistenordics @batiste #yesyoucan #foryou

♬ original sound – 🦋ᴊᴏʀᴅᴀɴ⚡️

KAROKUL OG SARA I “BESTIE”-TIKTOK

@karokul

Annonse:My bestie & my favvo tørrsjampo💁🏽‍♀️fin å ha med om man vil freshe seg litt opp i løpet av skoledagen💙 @batiste #yesyoucan #batistenordics

♬ Iko Iko – Justin Wellington
Lille Karokul med søstrene Kristina og Rebecca

BATISTE DRY SHAMPOO

De fleste får jo fortere fett hår enn hva de strengt tatt ønsker seg, ja hvem ønsker seg fett hår i det hele tatt? Men, for å komme til poenget så lærte lille Karokul at det fantes noe man kunne fikse håret i en fei med, og det produktet heter tørr-sjampo! Det er bare å løfte litt på håret og spraye lett inn mot hårrøttene. Husk å holde ca 20 cm avstand i alle fall.

FIKS HÅRET I EN FEI

Nå som Karoline selv er blitt seksten og snart sytten år, så bruker hun tørrshampoo på de dagene hun ikke orker å vaske håret. Hår og hodebunn har heller ikke godt av å bli vasket hver eneste dag, så det er mye lurere å fikse litt på det så det ser freshere ut!

@karokul

annonse💇🏽‍♀️Fiks luehåret med @batiste #yesyoucan #batistenordics «@batiste_nordics» på IG💙#foryou

♬ presleywalker – PresleyWalker
Denne tiktoken for Batiste er sett nesten 70 000 ganger!