ROSA JEANS

Klikk på bildet for å følge @dariafoldes på IG.

FARGEDE JEANS HØRER SOMMEREN TIL!

Nesten på samme måte som is, så hører rosa jeans våren og sommeren til. Og spesielt i år, når vi alle er så leie av å være inne så er det ekstra deilig å ta på deg noe skikkelig sommerlig når sola endelig skinner!

rosa jeans
Rosa jeans fra Zara. Bildet er fra www.zara.no

JEANS INSTAGRAM-INSPO

Vi fant disse tre kule damene på Instagram, alle ikledd sommerlige jeans. Den rosa jeansen fra Zara har også Karokul bestilt. Den har høyt liv og sleng, og er i en aldeles herlig knall rosa-farge. Lengden passer alle da den ikke er sydd opp nede, men bare er avklipt. Da kan du klippe den av i den lengden som passer deg.

LINK TIL KAROKUL MAGASINET
“HVITE JEANS”

Karokul Magasinet
Klikk på bildet for å følge @emvonhofsten på IG.

LIGHT PINK JEANS

Denne lyse jeansen som @emvonhofsten sier er fra Andotherstories finner vi ikke der. Men, en som ligner veldig er denne:

Lys rosa jeans fra Zara.

Klikk på bildet for å følge @xmarciah på IG.