KAROKUL MØTER EMMA

KAROKUL MØTER EMMA. Fra Karokuls bok “Fra Karoline til Karokul” Kagge forlag 2020.

KAROKUL MØTER EMMA OG MARCUS & MARTINUS


Den sommeren jeg ikke ble filmstjerne, fikk jeg være med på Norway Cup isteden. Cupen er en stor begivenhet i Oslo hvert år, og mange tenker nok at den bare handler om fotball. Det gjør den definitivt ikke. I Norway Cup-uka vaker venninnene mine og jeg som regel rundt på sletta og kikker på søte gutter fra hele verden. Mest av alt møter vi venner, går på tivoli og har det gøy. Norway-cup-uka er høydepunktet om sommeren, egentlig, nesten samme hva vi har gjort tidligere, for da er alle hjemme igjen, og vi nyter den siste rest av frihet før skolen begynner.

KAROKUL MØTER EMMA OG MARCUS & MARTINUS

Kjøp boken her.

EMMA GUNNARSEN

Denne sommeren skulle Emma Gunnarsen opptre under åpningskonserten. Brødrene hennes, Marcus og Martinus, var der for å spille fotball. Jeg var 14 år og for lengst over min verste Marcus & Martinus-periode, men syntes fremdeles at de var litt søte. En annen ting som var litt annerledes dette året, var at jeg begynte å bli gjenkjent. Jeg nærmet meg 60 000 følgere på Musical.ly og 25 000 på YouTube, og mens jeg selv gikk rundt og glodde på folk, ble jeg stadig oftere stoppet av jenter som ville ta bilde sammen med meg.

KAROKUL MØTER EMMA OG MARCUS & MARTINUS

NORWAY CUP

KAROKUL MØTER EMMA OG MARCUS & MARTINUS

En kveld litt ute i Norway-Cup-uka hang jeg med venninnene mine utenfor Brannfjell skole som ligger rett ved sletta, da en stor, svart bil gled sakte forbi. I ett av vinduene så jeg Emma, mens Marcus og Martinus tittet ut fra et annet.

Jeg ble litt starstruck, det skal jeg innrømme, men jeg hadde faktisk allerede snakket en del med Emma gjennom DM på Musical.ly. Hun var litt fan av meg også, men det var rart å se dem på så nært hold.

Jeg takket ja,
men kjente at jeg gruet meg litt.

KAROKUL

Noen dager senere ringte manageren til Emma og spurte om vi kunne lage en YouTube-video sammen. Jeg var ikke i tvil om at jeg ville det, men
å lage en YouTube-video er ikke bare bare. Siden vi skulle filme til min kanal, måtte jeg både gjøre filmingen og planlegge innholdet. Emma holdt på med promotering av den nye sangen sin, så hun skulle synge på God sommer Norge på TV 2, som ble filmet utendørs på Aker Brygge. De ville at jeg skulle komme dit og lage filmen der, foran alle som hadde kommet for å se på innspillingen av programmet. Jeg takket ja, men kjente at jeg gruet meg litt.

YOUTUBE MED EMMA


I bilen ned til Aker Brygge noterte jeg hva Emma og jeg skulle snakke om. Jeg hadde en plan om å bruke dilemmaer som tema, og hadde på forhånd spurt følgerne mine om innspill. Det er alltid en god idé, også denne gangen kom dere med mange gode forslag til dilemmaer vi kunne diskutere. Emma var ti år, og jeg visste at hun var morsom og superenergisk. Vi satte oss på bryggekanten, litt unna all fansen som var møtt opp, og snakket om dilemmaer.

DILEMMA

Vil du alltid spise godteri eller aldri spise godteri? Vil du bade i spy eller bade i snørr? Ville du feiret jul hver dag hele året eller aldri feiret jul mer i ditt liv?

KAROKUL SPØR EMMA

KAROKUL MØTER EMMAVil du alltid spise godteri eller aldri spise godteri? Vil du bade i spy eller bade i snørr? Ville du feiret jul hver dag hele året eller aldri feiret jul mer i ditt liv? Emma mente at sjokolade ikke kan regnes som godteri, så valget ble å aldri spise godteri, og hun ville heller bade i spy enn snørr, siden snørr har vært inni nesa di! Hun tenkte også at det var best å aldri feire jul igjen, siden jul hver dag ville blitt både dyrt og slitsomt.

Og man har jo tross alt fortsatt bursdagen sin, sa hun. Dere har nok sett alt dette på YouTube allerede. Dilemmaene dere hadde funnet på, var jammen rare, og jeg hadde nok svart mye av det samme selv. Bade i snørr eller spy, hallo, er dette noe dere går rundt og funderer på? Nei da, jeg skjønner at det er tull, alt sammen. Men utrolig gøy, da.

Link til video med Emma og Karokul som nå er sett over 310 000 ganger.

Jeg syntes dagen ble ganske bra, selv om filmingen ble forstyrret av både den ene og den andre, det vil si Marcus og Martinus.

“FRA KAROLINE TIL KAROKUL”

Jeg syntes dagen ble ganske bra, selv om filmingen ble forstyrret av både den ene og den andre, det vil si Marcus og Martinus. Da jeg dro hjem, tenkte jeg at det hadde vært en litt absurd opplevelse. Jeg hadde blitt bedre kjent med Emma, og jeg hadde møtt barndomscrushene mine Marcus og Martinus. Jeg kjente at jeg var glad for å være i Norge og spille inn YouTube-video med Emma, heller enn å spille inn TV-serie i Kroatia.

Videoen med Emma som jeg laget til YouTube, er nå sett nesten 300 000 ganger, og filmen jeg la ut på TikTok, fikk over 70 000 views, noe som var ny rekord for meg.

Link til video med Emma og Karokul som nå er sett over 310 000 ganger.

Link til Karokul møter Emma, og Tix! – på Norway Cup.

Norway Cup Tix og KAROKUL
KAROKUL var på jobb for Norway Cup på åpningskonserten deres lørdag 27. august. Der fikk hun intervjue nesten alle artistene som opptrådte og hun fikk lage TikTok med Tix.

Fra Karokuls bok “Fra Karoline til Karokul” Kagge forlag 2020.