MIDTSKILL ELLER SIDESKILL?

Debatten om midtskill eller sideskill er visst i gang igjen. Denne uken så er det intet mindre enn selveste motehuset CHANEL som melder at sideskillen er tilbake. Se bare her.

Sideskill ala Chanel 2021. Foto:CHANEL

SIDEPART OR MIDDLEPART TIKTOK

På TikTok har det de siste månedene vært en trend som sier at det ikke finnes en person i hele verden som ikke ser bedre ut med midtskill enn sideskill. “Prove me wrong…osv” Sjekk ut for eksempel @niamhadkins som har 1,4 mill følgere på TikTok. Hun bruker konsekvent sideskill og argumenterer dermed mot trenden som sier at midtskill er det som gjelder.

PROVE ME WRONG

TIKTOK
En av verdens største TikTokere Charli DÁmelio og søsteren har aldri vært å se med sideskill.
Foto: HIGHEXTAR

BARE GÆMLISER HAR SIDESKILL?

Generasjon Z, som da er den generasjonen som født på sent 90-tall eller på 2000-tallet, mener at det kun er midtskill som gjelder. Det er fordi at så lenge som Generasjon Z har levd, i alle fall så lenge de kan huske, så har midtskill vært moderne.

SIDESKILL

De som har sverget til sideskill er de som var unge på 80- og tidlig 90-tall for de forbinder ungdom med sideskill. Sånn virker verden. Det er derfor damene på 70 pluss har krøller, for da de var unge på 50-tallet så var kort hår og bølger hipt og ungdommelig. Det er også derfor damer på 40+ og 50+ krampeholder på å ha langt hår, fordi de forbinder ungdom med langt hår. Sånn er livet, det er bare å lære. Det er ikke nødvendig å gjøre alle feilene som folk har gjort før deg, you know.

KAROKUL HAR MIDTSKILL

Karokul sverger til midstskill, og har aldri vært inne på tanken en gang om å prøve sideskill. Så er hun også da født i 2004 og i hele hennes levetid har midtskill vært trendy, stort sett.

KAROKUL, enn så lenge med midtskill. Blir spennende å se om hun adopterer trenden med sideskill og hårspenne.

CHANEL

Det blir spennende å se om motehuset CHANEL får snudd midtskill-trenden. Du skal ikke se bort fra det, for de som kjøper Chanel er hovedsaklig ikke akkurat GenZ, og 40 pluss-damer vil jo gjerne tro at sideskill med hårspenne er in, så det er bare å vente med spenning. Sjekk ut en instagram-feed nær deg. #foreveryoung