SORTE SOMMERSANDALER

3 SORTE SOMMERSANDALER –
3 PRISER

RÅDYRE OG BILLIGERE SOMMERSANDALER – SER DU FORSKJELL?

Sorte chunky sommersandaler kan redde deg gjennom hele sommeren. Om du finner et par som du liker og som er gode å gå i så trenger du nesten ikke flere sko den sommeren.

Sorte sandaler er fint til både søte hvite sommerkjoler, og det er kult til jeans og andre bukser.

SAINT LAURENT SANDALER

Nettbutikken MyTheresa.com er stedet å lete om du er ute etter noe skikkelig fint og dyrt.

Disse kjempekule sandalene fra Saint Laurent satser vi på vil holde omtrent livet ut. De ville i alle fall vært kjempefine til omtrent alt vi planlegger å gå med i sommer. Og, de ser faktisk veldig behagelige ut også.

Skinnsandaler fra YSL kr 459 EUR
SAINT LAURENT

SHEIN

Denne modellen har vi ikke prøvd, men den ser chunky og kul ut, og prisen er det ingenting å si på. 21 Euro er bare ca 200 norske kroner.

Skinnsandaler fra SHEIN kr 21,75 EUR

Sandaler fra SHEIN til 21,75 EURO

BIRKENSTOCK

Birkenstock har vært en veldig populær sandal i mange år, og visste du forresten at sykepleiere ofte bruker Birkenstock fordi er så gode å gå i.

Birkenstock tilbyr en mengde ulike farger og modeller, men vi liker aller best den klassiske Arizona-modellen. Om du planlegger å anskaffe deg et par Birkenstock så anbefaler vi de med myk fotseng som de kaller det. De som har det er mye bedre å gå med enn de vanlige.

Denne modellen i semsket skinn var veldig fin, og vi liker også modellene med metall gull og sølv. KAROKUL har et par Birkenstock i sølv metall og de er fine når man får litt farge på bena.

BIRKENSTOCK Arizona Myk Fotseng Suede Leather kr 1250,-

Birkenstock med myk fotseng og semsket skinn. Dette er Karokul Magasinets favoritt!

KAROKUL-MAGASINETS sommerkjole-favoritter.