POSTE NY YOUTUBE-VIDEO SNART?

Et av de spørsmålene som går igjen hele tiden, og på hver eneste TikTok som Karokul lager, er om hun snart skal poste ny YouTube-video.

Karokul synes det er veldig hyggelig at så mange ønsker at hun skal poste YouTubevideoer, og hun vil nok poste en YouTube en gang i blant, men som alle nok har oppdaget så blir det ikke så ofte som før.

HVOR GAMMEL ER KAROKUL?

Mange tror at Karokul fremdeles er 12 eller 14 år, og at hun holder på med YouTube enda. Det fikk vi i Karokul-magasinet erfare da hun la ut denne TikToken for noen dager siden.

@karokul

..18 neste år🤔🤔#foryou #iwasrunningthroughmysix #fyp er vi klare for mer ansvar 04ere..?

♬ Know Yourself – Drake
Karokul fyller 18 år i februar 2022!

HVA, ER IKKE DU 14 ÅR?

I kommentarfeltet på denne TikToken så kommer det klart frem at mange tror at Karokul er yngre enn hun er. Det er nok fordi mange fremdeles ser på de gamle YouTube-videoen til Karokul. Særlig er det mange som har sett «Dumme ting folk sier»

Link til «Dumme ting folk sier» som er en av Karokuls mest sette filmer, med nesten 400 000 visninger.

HVORFOR POSTER IKKE KAROKUL SÅ OFTE LENGER PÅ YT?

Karokul selv har svart på dette mange ganger og hun sier da at hun mangler inspirasjon til å lage YT. Det er heller ikke så mange som ser på YT lenger som før. Før TikTok tok helt av i Norge så var det mange som så på YT hele tiden. Det er det ikke lenger. Om du tenker deg om selv, så ser du nok mer på TikTok enn på YT, tipper jeg.

Det tar også veldig lang tid å lage en YT-video, og Karokul mistet også litt motivasjonen da YT fjerne muligheten til å få kommentarer for noen år siden. Nå er Karokul så gammel at kommentarfunksjonen faktisk virker igjen, men Karokul synes det er mye morsommere med TikTok enn med YT siden det tross alt er mange flere seere der.

KAROKUL ER 17 ÅR

Karokul har også blitt 17 (og et halvt år), og har også mye mer skolearbeid enn før. I tillegg så får hun også mange jobber som er på TikTok og Instagram.

Se mer om dette her.

Vi i Karokul-magasinet og Karokul selv skjønner godt at det er mange som har lyst på å se en ny Karokul-YT, og Karokul tenker på det.

Send oss gjerne en tilbakemelding på hva du skulle ønske at en ny YT-video skal handle om, så kanskje det blir en video i løpet av høsten.

Du kan sende den på mail til anne@karokul.com