KAROKUL MED NY HÅRFARGE

KAROKUL er superfornøyd med sitt nye hår før skolestart!

Annonse for DUGG frisør.

KAROKUL er vedlig fornøyd med sitt nye hår. I går var hun hos DUGG på Briskeby hvor hun fikk nye lyse striper i etterveksten og hun freshet også opp de stripene hun fikk i april i år.

Victoria Schjerpen er Karolines faste frisør, men alle på DUGG er kjempeflinke. KAROKUL er så fornøyd med sin nye hårfarge.

KAROKUL HÅRFRISYRE

Husk at om du har mørkt hår slik som Karoline så er det ekstra vikig å bruke en flink frisør. Det er ikke veldig lett å få mørkebrunt hår til å se så fint ut med lyse striper. Sjekk at frisøren din har gjort dette mange ganger – og spør gjerne etter bilder av de som hun eller han har behandlet før.

HVILKE PRODUKTER BRUKER KAROKUL?

Når man striper og behandler håret så er det også ekstra viktig å bruker gode hårprodukt. Det har du sikkert hørt tusen ganger, men det er faktisk helt sant. Når man har et hår som er helt ubehandlet, så kan man bruke nesten hva som helst av hårprodukt, men når man begynner å stripe og farge så må man passe på håret sitt ekstra godt.

Det er mange gode produkter på markedet. Karoline bruker shampo og balsam fra Aveda. Aveda er kanskje den aller beste hårprodukt-serien som er å få i Norge. Hvis du bare skal kjøpe ett produkt for å pleie håret ditt, så velg en Leave-in-treatment. Det betyr at det er en kur som du ikke skal skylle ut.

Link til Aveda.

De selger Aveda på DUGG-salongene, og serien kan også kjøpes på nett.

KAROKUL med litt lysere hår. Hun elsker denne fargen med lyse striper som spiller mot det mørke.