KAROKUL PÅ SUNNMØRE

Karokul på Sunnmørstur i 2021

Karokul i Ålesund

SUNNMØRSTUR

KAROKUL PÅ SUNNMØRE. Karokul og famiien har hytte i Sverige, men siden begge foreldrene til Karokul opprinnelig er fra vestlandet så tar de seg alltid en tur dit om sommeren.

I år så gikk turen via Geiranger til Ørsta, og så tilbake til Oslo via Ålesund.

GEIRANGER

I Geiranger bodde de på Union Hotell i Geiranger. Det er et stort hotell som har svømmebasseng og utsikt over Geiranger.

Link til Union.

Pernille og Karokul på Fjellstua, som var stengt. Hvem i alle dager er det som har funnet på å stenge Fjellstua med gitter?
@karokul

Norge, du er peeen ass🌸🍀🌾☀️🌊#foryoupage #fyp #foryou #norway

♬ Ms. Saxon – Augie Bello
TikTok fra Gerianger.

THON HOTELL ÅLESUND

I Ålesund bodde Karokul og familien på Thon Hotell, og det var et veldig fint hotell. Her var det frokost-buffet og veldig god mat. Rommene var nyoppusset og kjempefine!

Link til Thon Hotell Ålesund .

ÅLESUND

Ålesund er en kjempefin by. Etter at byen brant ned i 1904 så ble den bygget opp igjen i Jugend-stil. Dette gjør at mange av husene er i samme stil og ligner på hverandre selv om de er ulike. Mange synes at Ålesund er Norges vakreste by, og det skyldes nok en kombinasjon av Jugendstilen, samt det faktum at byen er omkranset av fine fjell og fjorder.

Det er mye å gjøre i Ålesund. Du kan dra på RIB-safari, ta en tur på FJellstua, eller Sukkertoppen, eller kjøre tunellene ut til øyene Giske, Vigra, Godøya, Valderøya og Ellingsøya. Du kan også shoppe i Ålesund sentrum eller på det gigantiske shoppingsenteret Moa, rett utenfor byen.

Karokul, Elea og Pernille besøkte Atlanterhavsparken, som er akvariet i Ålesund denne gangen, og Karoline lagde en TikTok derfra. Den tiktoken er sett nesten 50 000 ganger nå!

@karokul

🐠🦭🦐🐬🐡ville ta med en pingvin hjem.. #fyp #foryou Har du vært på Akvarium før?💙 #norway

♬ Pretty young twearkalator – ✨yUh✨
Akvarium i Ålesund

Link til Akvariet i Ålesund Atlanterhavsparken

Brosundet i Ålesund, og Karokul og Karma som ser på utsikten fra Thon Hotell.

ØRSTA

Karokuls morfar er fra Ørsta, og her bor også mye av slekten til Karoline. I Ørsta bodde de sammen med Elea og familien hennes på Krøvel gård, som er barndomshjemmet til Karokuls bestefar.

Karokul og Pernille på vei ned fra Fjellstua i Ålesund.

TREMENNING

I Ørsta bor også Pernille, som er Karolines tremenning. Tremenning betyr at mammaen til Pernille, er kusinen til mammaen til Karokul.

Link til KAROKUL I ÅLESUND i fjor, 2020