WE ARE FIT – DE MEST KOMFORTABLE TRENINGSKLÆRNE!

WE ARE FIT – DE MEST KOMFORTABLE TRENINGSKLÆRNE!

KAROKUL x WE ARE FIT

ANNONSE KAROKUL har siden april hatt et samarbeid med We Are Fit.

Det er hun så glad for, for hun har fått prøve så mange ulike tights og treningstopper fra We Are Fit, og de er alle så fine og komfortable.

TIGHTS

Tightsene fra We Are Fit er i ulike materialer, noen er “ribbed” og noen er glatte. Det alle har til felles er at de er komfortable å trene og å bevege seg i generelt, og de ser bra ut. De ser bra ut på alle, samme hvilken kroppsfasong som du har. Stoffet i de tightsene som heter “ribbed” spesielt glatter ut huden under og gjør slik at du kanskje føler deg mer komfortabel enn ellers i trange tights.

KAROKUL i lekker blå og litt shiny treningtights og topp fra We Are Fit.
Karokul i to av de fine “ribbed” tightsene.

Dette sier We Are Fit selv:

“… den er laget av et ribbestrøket materiale med fireveis-stretch for maksimal bevegelsesfrihet. Tightsen er ikke gjennomsiktig, høy i livet og former din nydelige kropp! Vår velkjente V-form i rumpa er noe alle våre kunder elsker. Den høye midjen gjør at den ikke sklir ned under trening.”

Link til We Are Fit

KAROKUL TIKTOK FOR WE ARE FIT

@karokul

Annonse🤍@wearefit Sjekk nyeste på Instagram for å kunne vinne gavekort på 5000kr!!😚 #foryou #fyp

♬ original sound – Jean-Victor
@karokul

Ad🖤@wearefit 🤩nytt bilde på Instaa: karokul, følg,lik,kmt – følger mange tilbake💗💗💗 #foryou #foryoupage #wearefit

♬ original sound – Brooksie
@karokul

Ad🧡@wearefit Sjekk ut nyeste på insta (karokul) – lik,kmt, følg – følger mange tilbake😚😚#foryou #foryoupage

♬ original sound – Big Ant

WE ARE FIT JOGGEDRESSER

Dette sier We are Fit selv om joggedressene sine:

“Vi har endelig laget verdens deiligste joggeklær som passer ALLE kroppsformer! Kolleksjonen finnes i XS-4XL. Fire farger er lansert, og hver farge har 4 ulike plagg slik at du kan velge de produktene du liker best. Mange vil også mixe og matche ulike farger!

We Are Fit Loungewear kommer til å være din faste venn på sofaen, på trening, jobb/skole og ute på gaten! Tidløst, super høy kvalitet og passformer utformet av et testpanel i alle former. Vi tar passform, kvalitet og design på alvor!”

Karokul i joggedressene fra We Are Fit. De finnes både i en varaint med kort topp og en med lengre overdel. Karokul har på seg den croppede varianten på begge disse bildene.

Karokul-magasinet mener at dette er en dress i superbehagelig kvalitet. Vi liker også at den korte toppen har hette 🙂

Karokul-magasinet

Størrelser: Karokul har sine i str S i bukse og M i topp. Buksene er litt korte for henne som er 175 cm, men de er fine også som “croppede”. De virker ellers normale i størrelsen.