Ønskeliste

HØST?

Det er langt fra høst enda, men nå man skriver august så begynner i alle fall vi her i Karokul-magasinet å tenke på høstklær.

SKOLESTART

Skolestart nærmer seg også for Karokul og alle dere som skal opp ett trinn på skolen. Kanskje du skal begynne på ungdomsskolen eller på videregående denne høsten? Karokul skal begynne i 2. vgs – og det blir et spennende år, med forhåpentligvis mye tid på skolen, og ikke hjemmeskole som i 2020/21.

ROSA TIKTOK

I går la Karokul ut denne TikToken der hun hadde funnet frem den del rosa klær fra skapet sitt. Det var mange som lurte på hvor de ulike klærne var fra.

TikToken er sett nesten 30 000 ganger fra i går kveld.

Mange av klærne i denne TikToken er sommerklær som du helt sikkert finner på salg nå. Den rosa hettegenseren er fra BikBok, noen av kjolene er fra Chiquelle, der er det mye som er utsolgt, og den rosa linskjorten er fra Zara. Den er garantert på salg.

@karokul

Hva fav fargen min er sa du?….😁Hva er deres fav farge?💕💘💖💗💓#addicted #pinkclothes #foryou #fyp

♬ original sound – sophie <3

ØNSKELISTE

Karokul vil ikke gi helt slipp på sommeren enda, og ønsker seg mer rosa og lys lilla som er en av favorittfargene.

OM HØSTENS ØNSKELISTE

Hattene er fra Pieces og New Era og fås på Zalando, Skoene er Converse, Karokul har allerede lyseblå, men ønsker seg rosa. Converse fåes i mange skobutikker og på nett. Skjørtene er fra Love Lolita, i alle fall det ene er derfra. De kan kjøpes på Miinto.no. De kjempekule hvite eller gjennomsiktige brillene er fra Bottega Veneta og Krogh Optik. Vesken er strømpene er fra Gucci. De har butikk i Promenaden/Steen og Strøm i Oslo.

HVOR KJØPER DU KLÆRNE DINE?

Karokul får dette spørsmålet hele tiden på TikTok. Karokul-magasinet kan fortelle at hun kjøper klær litt sånn overalt som alle andre; på H&M, Zara, og Gina for det meste.

Karokul har også hatt en langt samarbeid med Kidsbrandstore, og hun har flere kule hettegensere og andre klær derfra. Jakkene fra Sailracing og Parajumper er også fra Kidsbrandstore.

Noen ganger går hun og kikker i de store shoppingsenterne i Oslo, sånn som Steen og Strøm og Eger. Moniker på Valkyrien på Majorstua er et nytt og kult shoppingsenter som åpnet i 2020.

VESKER OG ANNET TILBEHØR

Karokul har to søstre som er ganske mote-bevisste, nemlig Rebecca og Kristina. Som mange vet så er de mye eldre enn henne, og de jobber begge to og bor ikke hjemme lenger.

KAROKUL MAGASINET BY KROVELLA

Karokul liker også å låne litt klær og vesker fra de. Nå har hun begynt å spare til egen veske – og hun ønsker seg en liten og fargerik veske som hun får plass til telefon og nøkler i.