KAROKUL SEMIFINALIST I VIXEN AWARDS

Tusen takk til alle dere som stemte på KAROKUL som årets underholder! Hun er nå i semifinalen i kategori «Underholdning» – og der er hun i svært godt selskap. De andre som er nominerte i denne kategorien er blant andre Vegard Harm, Morten Ramm, Hanna-Martine, Dennis Vareide og Herman Dahl så, som du skjønner så trenger KAROKUL din stemme her!

Stem på KAROKUL som finalist:
Link til Vixen

Link til alle semifinalistene i Vixen Awards.

KATEGORI ÅRETS INFLUENCER: UNDERHOLDNING

STEM PÅ DIN FAVORITT I HVER KATEGORI

Frem til den 30. september kan publikum stemme på sine favoritter i utvalgte kategorier. De øvrige kategoriene er jurybestemte. Det er kun en stemme på samme person som blir gjeldende. Publikums stemmer teller 40% og juryens stemmer teller 60%. Les mer om Vixen-juryen her.

Det blir inntil fem finalister i hver kategori. Finalistene slippes 8. oktober.

STEM på KAROKUL som finalist:
Link til Vixen