LOVE LULULEMON

Mange har oppdaget de utrolig fine tightsene til Lululemon, men visste du at de har mye annet superfint også? Denne fleece-jakken er en av Karokuls nye favoritter, og hun har brukt den hver dag siden hun fikk den i hus.

LULULEMON Cinchable Fleece Zip-Up

Karoline i Lululemons Cinchable Fleece Zip-Up i off-white. Den er veldig lett og superfin.

Den er varm, men superlett og også veldig kul. Kan brukes både til kose-innejakke og til lett ytterjakke med tynn ull under foreksempel.

LULULEMON TIGHTS

Om du ikke har prøvd tightsene til Lululemon så burde du vurdere det. Det er utrolig mange typer tighst på markedet i mange ulike prisklasser og kvaliteter.

Lululemons tightser er utrolig behagelig å ha på seg, og du trenger heller ikke slite deg ut for å få de på, slik du må med mange andre. Stoffet er supermykt og behagelig. Likvel så ser de superfine ut på og sitter helt perfekt, selv om de ikke strammer noe sted. Helt utrolig egentlig.

Link til Min Mote og treningsprofilenes favoritt-tights. De fleste nevner Lululemon som sin favoritt.

Photo : Yahoo News

Link til «Lululemon shoppers can´t get enough of this jacket!»

Link til Cinchable Fleece Zip-Up som koster ca 1690 kr På de norske nettsidene er en bare i den lysebrune fargen. Men på Lululemons butikk på Eger i Oslo har de den i off-white, som Karokul har den i.

Link til Eger Oslo.

«Lululemon er et teknisk klesmerke som lager utstyr perfekt for treningen, måtte det være yoga eller løping. Ikke nok med det, de er en del av et felleskap som tror på at om vi bare presser grensene våres litt så vil vi utvikle oss og bli sterkere i alle aspekter av livet.«